Orderplockare/Lagermedarbetare

Orderplockare/Lagermedarbetare

K-rauta går en spännande framtid till mötes och vi är därför på jakt efter ytterligare kollegor som är av det rätta virket. I varuhuset är det fullt upp och tempot är högt och vi letar efter dig som vill kliva in och ta ansvar för att leverera produkter och kundbemötande i absolut världsklass.

Vi ska vara det naturliga valet för alla som vill köpa byggvaror, både för privatkund och för företagskund.

Arbetsuppgifter & Ansvar i rollen som lagermedarbetare kommer du att arbeta med orderplock samt delvis lossning och lastning samt påfyllning av material på vår för kund stängda avdelning "Hubben" i varuhuset i Järfälla. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för all lossning på godsmottagningen samt all hantering av utkörningar till kund. Du kommer kontinuerligt uppdatera dina kunskaper samt lära ut dina kunskaper till kollegor och alltid utföra daglig drift i enlighet med våra rutiner och processer.

Som lagermedarbetare lever och förmedlar du våra värderingar, policys, riktlinjer samt vår vision.

Din profil Vi ser att du har erfarenhet av orderplockning i liknande branscher samt truckkort för motviktstruck är meriterande. Om du inte har truckkord är B-körkort ett krav. Du har en gymnasieutbildning, goda grundläggande matematiska kunskaper och datorvana, vi ser gärna att du har erfarenhet av att tidigare arbetet i SAP. Har du kunskap inom bygghandeln och byggmaterial så ser vi det som mycket meriterande. Våra kunder ställer höga krav på oss och då är en god produktkunskap avgörande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Tempot är högt i varuhuset vilket gör att du behöver kunna utföraarbetet snabbt och effektivt men samtidigt noggrant. För att lyckas i rollen bör du vara en person med stort driv som är flexibel, kommunikativ och utåtriktad. Du brinner för ditt jobb och du är lyhörd, nyfiken och samarbetar gärna med andra. Du måste ha enkelt att lära dig nya uppgifter och kunna finna ett strukturerat arbetssätt i en händelserik miljö. Du har mottot att ingenting är omöjligt. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga ditt CV och ditt personligt brev i din ansökan. K-rauta tillämpar bakgrundskontroller i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna vår hubbchef Joar Tegnefjord joar.tegnefjord@k-rauta.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.