Logistikmedarbetare till varumottagningen

Logistikmedarbetare till varumottagningen

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!

K-rauta går en spännande framtid till mötes och vi är därför på jakt efter ytterligare en kollega som är av det rätta virket. I varuhuset är det fullt upp och tempot är högt och vi letar efter dig som vill kliva in och ta ansvar för att leverera produkter och kundbemötande i absolut världsklass.

Vi ska vara det naturliga valet för alla som vill köpa byggvaror, både för privatkund och för företagskund.

Arbetsuppgifter & Ansvar
I rollen som logistikmedarbetare kommer du ha ansvar för ett effektivt varuflöde vilket innebär att säkerställa att varor som lämnar logistiken prickas av, kvalitetskontrolleras, packas upp och iordningsställs på butikshyllorna. Inom ansvarsområdet ligger även reklamationer gentemot leverantörer samt att säkerställa att kundorder levereras i tid.

Som logistikmedarbetare kommer du att ingå i ett team som ansvarar för all godsmottagning och varuutlämning. Du kommer kontinuerligt uppdatera dina kunskaper samt lära ut dina kunskaper till kollegor och alltid utföra daglig drift i enlighet med våra rutiner och processer. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till måndag-fredag.

Som logistikmedarbetare lever och förmedlar du våra värderingar, policys, riktlinjer samt vår vision.

Din profil
Vi ser att du har en gymnasieutbildning, goda grundläggande matematiska kunskaper och datorvana, det är meriterat om du har SAP-kunskaper. Vi önskar att du har arbetslivserfarenhet av logistikarbete från liknande branscher. Har du kunskap inom bygghandeln och byggmaterial så ser vi det som mycket meriterande. Våra kunder ställer höga krav på oss och då är en god produktkunskap avgörande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. För att klara av jobbet behöver du ha truckkort.

Tempot är högt i varuhuset vilket gör att du behöver kunna utföra arbetet snabbt och effektivt men samtidigt noggrant. För att lyckas i rollen bör du vara en person med stort driv som är flexibel, kommunikativ och utåtriktad. Du brinner för ditt jobb och du är lyhörd, nyfiken och samarbetar gärna med andra. Du måste ha enkelt att lära dig nya uppgifter och kunna finna ett strukturerat arbetssätt i en händelserik miljö. Du har mottot att ingenting är omöjligt.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. K-rauta tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna vår Logistikchef Rebecca Kruus LC22@k-rauta.se

Mer om K-rauta

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden och Baltikum I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är "av det rätta virket" för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Vi ser fram emot din ansökan!


(sökord: lager, lagerarbetare, logistik, godsmottagning)
Mer info
Kontaktperson Rebecca Kruus
Telefon +46 070-455 69 40
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.