Högsäsong 2019 Orderplockare / Lagerarbetare

Högsäsong 2019 Orderplockare / Lagerarbetare

Är du vår nya stjärna?

Vi söker en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. Är det du? Varmt välkommen att söka till oss på K-rauta!

Inför högsäsongen 2019 behöver vi fler medarbetare av det rätta virket, och just nu söker vi en orderplockare/lagerarbetare på heltid till vårt varuhus i Järfälla. Läs mer om rollen nedan!

Arbetsuppgifter & Ansvar

I rollen kommer du att arbeta med orderplock, till viss del lossning och lastning, samt påfyllning av material. Du arbetar på en av varuhusets avdelningar som kallas "Hubben" och som är stängd för våra kunder.

Du ingår i ett team som ansvarar för all lossning på godsmottagningen samt all hantering av utkörningar till kund. Du kommer kontinuerligt uppdatera dina kunskaper samt lära ut dina kunskaper till kollegor och alltid utföra daglig drift i enlighet med våra rutiner och processer.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av orderplockning från liknande branscher. Har du truckkort för motviktstruck är detta meriterande, och om du inte har truckkort är B-körkort ett krav. Du har en gymnasieutbildning, samt goda grundläggande matematiska kunskaper och datorvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i SAP. Har du kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är detta mycket meriterande. Våra kunder ställer höga krav på oss och då är en god produktkunskap avgörande. Du behärskar svenska i tal och skrift och dina engelskakunskaper är goda.

Tempot är högt i varuhuset vilket gör att du behöver kunna utföra arbetet snabbt och effektivt men samtidigt noggrant. För att lyckas i rollen bör du vara en person med stort driv som är flexibel, kommunikativ och utåtriktad. Du brinner för ditt jobb och du är lyhörd, nyfiken och samarbetar gärna med andra. Du måste ha enkelt att lära dig nya uppgifter och kunna finna ett strukturerat arbetssätt i en händelserik miljö. Du har mottot att ingenting är omöjligt.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Tjänsten är en säsongsanställning på heltid med start i mars/april t om aug/september. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna ditt CV och några rader om din själv i din ansökan. K-rauta tillämpar bakgrundskontroller i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna vår Hubchef Arvid Volgsten Arvid.Volgsten@k-rauta.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om K-rauta

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden och Baltikum. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är "av det rätta virket" för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!


(sökord: lager, lagerarbetare, logistik, godsmottagning)
Mer info
Kontaktperson Arvid Volgsten
Telefon +46 0704556943
Område Järfälla
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.