Transportkoordinator - K-Rauta Järfälla

Transportkoordinator - K-Rauta Järfälla

Transportkoordinator till varuförsörjning

Nu söker vi en ytterligare medarbetare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. På K-Rauta är det full fart och högt i tak - bokstavligt talat (vissa varuhus har 10-12 meter i takhöjd). Vi drivs av försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten.

Rollen som transportkoordinator ingår i ett team som ansvarar för all godsmottagning och varuutlämning samt utkörning till kund såväl B2B som B2C i Stockholm med omnejd.

Tjänsten är tillsvidare 100% med 6 månaders provanställning

Arbetstid Måndag - Fredag 0700-1600

Tillträde, per omgående.

Varför K-Rauta?

Hos K-Rauta fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Dina arbetsuppgifter

Som Transportkoordinator ansvarar du för att säkerställa att alla utkörningar till våra kunder kommer i rätt tid på rätt plats till så låg kostnad som möjligt. Det är många kontrollpunkter som ska hanteras och för att lyckas behöver du därför ha ett noggrant och effektivt förhållningssätt. Du ansvarar även för dialogen med våra externa transportörer, har daglig kontakt med våra säljare i hela Stockholm och sporadiskt även kontakt med våra slutkunder vilket kräver att du har en social förmåga men även ett relationsorienterad. Du sköter internoffering och internfakturering samt uppföljning av faktiska transportkostnader.

Du kommer kontinuerligt uppdatera dina kunskaper samt lära ut dina kunskaper till kollegor och alltid utföra daglig drift i enlighet med våra rutiner och processer. Som medarbetare lever och förmedlar du våra värderingar, policys, riktlinjer samt vår vision.

Din profil

Du har fyllt 18 år och har gymnasieutbildning samt datorvana. Dina kunskaper i svenska och matematik är goda och du behärskar engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med varuförsörjning eller motsvarande. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är såklart mycket meriterande, likaså är kunskaper och erfarenhet i SAP. Du har förståelse och erfarenhet kring hur flödet i en affärsverksamhet fungerar med beställningar, varumottagning och försäljning.

Som person är du;
  • glad och positiv
  • Strukturerad, systematisk och ordningsam
  • Stresstålig
  • Självgående
  • Initiativtagande
  • Noggrann
  • Trivs att samarbeta med andra
Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och tar dig gladeligen an utmaningar. För att klara av jobbet behöver du ha truckkort.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan

Känns rollen som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv. Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-Rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Varuhuschef, Joar Tegnefjord, se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Rauta har 16 butiker och hos oss hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke. Vi hjälper våra kunder från start till klart - oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy. Vi öppnade vår första butik 1996 och nu finns vi över hela Sverige.

Med våra rötter i ett land och ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Att förtroende byggs på sikt och att ett handslag fortfarande gäller.