Orderplockare till apotekslager i Järfälla!

Orderplockare till apotekslager i Järfälla!

Till vår kund Dos Apotek i Järfälla söker vi personal för enkelt orderplocksarbete. Som orderplockare kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att plocka apoteksvaror samt paketera och godkänna varor för utleveranser till bland annat företag, organisationer eller privata beställare. För att veta vilka ordrar du ska plocka kommer du använda dig av ett plocksystem. Vi söker både dig som kan arbeta heltid eller som vill arbeta extra vid sidan av annan sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb. Vi ser dock att du ska ha möjlighet att jobba minst 2-3 vardagar i veckan dagtid. Helgarbete kan förekomma.

Vem söker vi?
Du som söker är noggrann, stresstålig och en positiv lagspelare som har lätt att anpassa dig i olika situationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av logistikarbete sedan innan men det är ännu viktigare att du är arbetsvillig och har viljan att lära!
  • Du kan flytande svenska både i tal och skrift
  • Du är kvick och noggrann
  • Bra fysik, orka vara på benen hela dagen
  • Arbetsmoral och bra attityd
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete/orderplock
  • Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Bor nära Järfälla/Barkarby alternativt har bil
Arbetstid:
Vardagar 08.45-17.30
Vid helgarbete 11.00-17.30
Timlön 125kr

Som anställd av oss på Jobzone finns det även möjlighet att hoppa in extra på andra typer av lageruppdrag. Rekrytering och anställning sker löpande.

Om Jobzone:
Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.