Säljare till återvinningsföretag i norra Stockholm

Säljare till återvinningsföretag i norra Stockholm

Vill du vara en del i ett vinnande säljteam och ta nya kunder och marknadsandelar? På Nordens modernaste återvinningsföretag satsar vår kund stort på att alla ska bli del av vinnarlaget - miljön, våra kunder och vi själva.
Tjänsten som säljare är varierande och innebär ett självständigt och utvecklande arbete på säljavdelningen. Möjligheterna till utveckling är stora och du blir en del i ett team med stark sammanhållning och som har kul ihop.

Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för din egna kundportfölj inom segmenten Industri och Farligt avfall. Ditt uppdrag är att förstå kundens verksamhet och utifrån det skapa anpassade återvinningslösningar för varje specifik kund.
Primärt kommer du bearbeta nya kontakter och bygga din egen kundkrets men även utveckla befintliga kunder.
Du älskar att göra affärer och tycker om att möta och samtala med befintliga och potentiella kunder på daglig basis.
Primärt kommer du arbeta mot marknaden i norra Stockholm med omnejd och du kommer utgå från kontoret i Veddesta. Vi ser därför att du är bosatt på norra sidan om stan.

Vem söker vi till denna tjänst?
För att lyckas i rollen tror vi att du har jobbat några år med försäljning. Du har en god ekonomisk förståelse och är en kreativ problemlösare när så krävs. Då kunderna varierar både i storlek och inom olika branscher behöver du vara bekväm att röra dig i olika typer av miljöer.

Det viktigaste är att du har är en lagspelare som har ett brinnande intresse för försäljning och besitter ett stort driv.

Krav
  • Minst 1-2 års erfarenhet av B2B-försäljning alt erfarenhet från återvinningsbranschen
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift samt behärska engelska
  • Bostadsort i norrort/västerort
Villkor och förmåner
  • Månadslön + provision
  • 4 veckors lång introduktionsutbildning
  • Tjänstebil
  • Friskvårdbidrag
  • Rikskort
  • Pensionsrådgivning
Tillsättning
Tjänsten är tänk att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu!

För frågor kring tjänsten kontakta Fredrik Ljungar 070-167 85 03 alt fredrik.ljungar@jobzone.se

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (8 dagar kvar)