Jobba som truckförare på Coops terminal i Bro

Jobba som truckförare på Coops terminal i Bro

VÅRT ERBJUDANDE

Ser du dig själv som en effektiv person som motiveras av att få mycket ansvar? Letar du dessutom efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då bör du läsa vidare! Vi på Jobandtalent söker truckförare av låglyftande plocktruck (A1) med start våren 2023 till Coops verksamhet i Bro.

En arbetsdag på Coop håller en hög takt där man förväntas leverera hög kvalité i sitt arbete. Genom denna tjänst finns det goda möjligheter för utveckling i sin arbetsroll men också som språngbräda in i vår kundbas, då man i ett längre perspektiv kan få kliva in hos andra kunder till oss.

Arbetsbeskrivning

Ditt jobb som truckförare av låglyftande plocktruck (A1) går främst ut på att
  • Plocka, packa och administrera artiklar som ska levereras till Coops egna butiker runt om i Sverige.
  • Jobba med pick by voice för att effektivt hantera order under dagens gång.
  • Stapla och kontrollera pallar så att varor är hela och fräscha innan de skickas vidare till Coops butiker.
KRAV

Till uppdraget hos Coop söker vi dig som har Truckkort A1, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och god fysik då tjänsten innehåller tunga lyft. Du bör även trivas i en miljö med högt tempo.
MERITERANDE

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som truckförare av låglyftande plocktruck (A1) eller liknande roll och erfarenhet av Pick by Voice. Vidare är det ett plus om du har utbildning inom logistik eller industri.
  DIN PROFIL

  För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du har ett stort driv och att du arbetar resultatinriktat. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt.

  Du bör även kunna jobba varierande tider och vara flexibel med schemaändringar. Skiftgång förekommer på arbetsplats och arbetstider varierar mellan 05:00 - 23:45.

  I första hand söker vi dig som vill ha ett heltidsarbete men deltidsarbete är en möjlighet i andra hand. Vid deltidsanställning är det ett krav att kunna närvara vid en två veckor lång betald introduktion på heltid.

  För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

  För såväl oss på Jobandtalent som Coop är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

  Om oss

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Postnord Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia, Norge och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsteamet på Jobandtalent via e-post: rekrytering@jobandtalent.com eller telefonnummer: 08-50245155.

  Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt personer. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

  Övrigt

  Placeringsort: Bro

  Typ av anställning: Provanställning på 6 månader hos oss på Jobandtalent, möjlighet till tillsvidareanställning som konsult.

  Tillsättning: Löpande start våren 2023

  Välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Järfälla
  Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (25 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren


  Om oss:

  Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
  Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/