Servicetekniker för Skylifts - JLG

Servicetekniker för Skylifts - JLG

JLG söker löpande morgondagens kunniga servicetekniker som vill arbeta i deras sammansvetsade arbetslag. På en modern arbetsplats, med erfarna kollegor, kommer du att arbeta med att kontrollera och kundanpassa el-liftar, där uppgifternas utmaning växer i takt med din kunskap.

Ett lugn och planerat arbetssätt som undviker att stressa fram nya problem är mottot. För att öka teamkänslan och sammanhållningen sker fikaraster och lunch på gemensamma tider.
De många interna områden inom företaget man kan sträva mot bidrar till möjligheterna att utvecklas för den som är manad och lyhörd.

Om du som person är noggrann, flexibel i ditt arbete och har en kapacitet att vara självgående med en stark servicekänsla kan du vara rätt person för laget!

Nödvändiga egenskaper
  • Teknisk eller mekanisk erfarenhet
  • Ett genuint och nyfiket teknikintresse
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
  • Inte höjdrädd (du arbetar som sagt med skylifts)
Extra meriterande
  • Utbildning eller erfarenhet inom hydraulik
  • Liftkort
  • Fallskyddsutbildning
  • Praktisk erfarenhet med teknik
  • B-körkort
Vi erbjuder även kollektivavtal, pension, friskvård (3000kr/år), företagshälsovård och en dedikerad konsultchef.

Om du inte bor i Stockholm så tveka inte att söka ändå, vi erbjuder hjälp att hitta boende och kan även stå för vissa boende- och flyttrelaterade kostnader i samband med anställning.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information, välkommen att kontakta:

Albin Jonsson
albin.jonsson@barona.se
073 514 36 64

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)