Utvecklingsinriktad Upphandlingsstrateg till Järfällahus

Utvecklingsinriktad Upphandlingsstrateg till Järfällahus

Vill du vara med på en förändringsresa?

Järfällahus AB är ett bostadsbolag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går nu in i en spännande fas med både nybyggnation och stora moderniseringsprojekt. Järfällahus AB, är helägt av Järfälla kommun, äger och förvaltar lägenheter, fordonsplatser och kommersiella lokaler i Järfälla kommun - från Barkarby i söder till Kallhäll i norr.

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en expansiv kommun med höga ambitioner. I rollen som upphandlingsstrateg arbetar du som projektledare och ansvarar för planering och genomförande av upphandlingar med skiftande komplexitet. Du arbetar med att utveckla bolagets upphandlings- och inköpsprocess. Du upprättar upphandlingsdokument, svarar för anbudsutvärdering samt följer upp avtal.

Om arbetsplatsen Du blir en del av en spännande organisation med korta beslutsvägar, där du arbetar tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Järfällahus AB har ett sjuttiotal medarbetare. Här finns en bred kompetens och tjänster inom flera yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Som upphandlingsstrateg ansvarar du för att
  • Leda och genomföra kvalificerade upphandlingar i projektform
  • Ge råd och stöd i inköps- och avtalsrelaterade frågor till medarbetare
  • Ha kontinuerlig kontakt och dialog med såväl uppdragsgivare som leverantörer och övriga intressenter.
  • Självständigt leda och ansvara för hela inköpsprocessen, allt från upprättande av förfrågningsunderlag till uppföljning av avtal. I uppdraget ingår både ramavtalsupphandlingar och objektsupphandlingar av varor, tjänster och entreprenader
  • Agera projektledare och ha många kontaktytor inom bolaget, kommunen och med leverantörer
Arbetet baseras på att upphandlingarna genomförs på ett affärsmässigt och juridiskt korrekt sätt.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av offentlig upphandling från behovsanalys till avtal
  • Utbildning inom LOU
  • Meriterande är högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller juridik alt.KY/YH-utbildning i offentlig upphandling
  • Meriterande är tidigare erfarenhet av inköp inom offentlig förvaltning alt. kommunalt bostadsbolag
För att trivas hos oss bör du vara en drivande person som tar egna initiativ, är positiv och har lätt för att samarbeta med andra. Du kommer att hantera flera ärenden samtidigt vilket kräver stora krav på din förmåga att planera och prioritera. Vi ser också att du har förmåga att producera dokument av hög kvalitet. Vidare gillar du att göra affärer.

Placeringsort: Jakobsberg/Stockholm

Uppdragsgivare: Järfällahus AB

Ansök

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Välkommen att ansöka via www.randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande, men senast den 26 augusti vill vi ha din ansökan. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Rydström, tfn 073-343 41 51.

Järfällahus AB är kommunens eget bostadsbolag med lägenheter i hela Järfälla. Vi driver en aktiv och miljömedveten förvaltning av våra 5500 lägenheter för att skapa en god boendemiljö och bra service i samråd med våra hyresgäster. Dessutom äger vi och hyr ut ca 4500 fordonsplatser och 450 kommersiella lokaler. Samtidigt går vi in i en helt ny fas med stora renoveringsprojekt och nybyggnation. Järfällahus är ett bostadsbolag i stark utveckling och med framtidstro! Läs gärna mer om oss på www.jarfallahus.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Ekonomi, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.