Drifttekniker

Drifttekniker

Järfällahus fortsätter att utveckla sin driftorganisation

Vi har fått en ny kollega till driftgruppen men är inte riktigt klara än. Vi söker ytterligare en kollega som kan börja hos oss i vår.

Ditt uppdrag

Du får en tjänst i ett fastighetsbolag som är inne i en ny och spännande fas. Just nu ställer Järfällahus om sin organisation för att ännu bättre kunna möta hyresgästernas behov och skapa en ännu tryggare och trevligare boendemiljö. Det uppnås genom ökad synlighet och närvaro på plats i deras områden. En god kontakt med hyresgästerna är en förutsättning för att stärka fokus på trygghet. Därför sker en anpassning av organisationen och utveckling av rollerna utifrån dagens utmaningar och möjligheter.

Du ingår i Tekniska förvaltningen, som i dagsläget består av drifttekniker och en driftingenjör och du rapporterar till den tekniska chefen. Som drifttekniker stöttar du organisationen i drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem, styr- och reglerteknik och övrig fastighetsrelaterad teknik. Det finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla rollen och dess arbetsuppgifter och komma med egna förslag och idéer på åtgärder.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Driftoptimering av ventilations- och värmesystem
  • Tillse att regelbundna ronder utförs och att rutiner följs
  • Följa upp värme-el-och vattenförbrukning
  • I samråd med chef fungera som beställarfunktion av mindre underhållsåtgärder av ventilations- och värmesystem
  • Tillsyn, skötsel och mindre felavhjälpande underhåll av tekniska system
  • Optimering av fastigheter genom intrimning av undercentraler och ventilationsanläggningar
  • Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda
  • Daglig kommunikation med hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.
Vem är du?

Du har en relevant utbildning inom driftteknik och några års erfarenhet av rollen som drifttekniker. Du har goda kunskaper inom VVS och god erfarenhet av styr- och reglerteknik. Vidare kan du uttrycka dig i både tal och skrift på svenska samt har körkort B. Det är meriterande om du kunskaper i flera språk.

För att trivas i rollen söker vi dig som är noggrann, analytisk och drivs av att arbeta med problemlösning. Du är självgående och har en förmåga att planera och driva arbetet framåt samtidigt som du förstår vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra.

För Järfällahus är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen med din ansökan. Järfällahus arbetar aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir en del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor där du får möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av en ännu tryggare och mer attraktiv boendemiljö i Järfälla.

Skicka in din ansökan idag!

Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Järfällahus med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 5 mars 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Järfällahus är ett allmännyttigt bostadsföretag, som ägs av Järfälla kommun. Vi äger och förvaltar cirka 5 600 lägenheter, 475 kommersiella lokaler och 4 600 fordonsplatser. Hos oss arbetar 71 medarbetare.

Som kommunens egna bostadsbolag spelar vi en viktig roll i kommunens tillväxt. Vi ska säkra ett varierat utbud av attraktiva lägenheter med hyresrätt för kommunens växande befolkning. Vi ska driva en långsiktig hållbarhet i kommunens utveckling och arbetar aktivt för goda boendemiljöer och en attraktiv närmiljö för de boende. Våra fastigheter ska i ökad utsträckning energieffektiviseras och vi ska verka för en grön omställning.

Vi ska vara ett föredöme som samhällsägt företag när det gäller socialt ansvarstagande. Det innebär bland annat att vi i samarbete med Järfälla kommun och andra aktörer arbetar med trygghetsfrågor, att motverka segregation och att tillgänglighetsanpassa lägenheter.

På Järfällahus arbetar vi efter våra värdeord engagerad, professionell och omtänksam och i linje med vår vision "En samhällsbyggare med ledartröja".

Vill du veta mer om Järfällahus och vad vi jobbar med? Besök oss på: www.jarfallahus.se