Butikssäljare - Kassa, Beijer Järfälla

Butikssäljare - Kassa, Beijer Järfälla

Är du en aktiv och energisk person som motiveras av att ge god service? Har du god erfarenhet av butiksförsäljning/ kassaarbete och har dessutom ett intresse för bygg? Då är detta något för dig! Beijer Järfälla söker nu efter sin nästa stjärna att komplettera befintligt team med!


Arbetsbeskrivning


Beijer Byggmaterial söker nu en kassamedarbetare till Järfälla. Du kommer i huvudsak arbeta i kassan och bemöta våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

I rollen:
  • Arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Bemöter du kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor

Vem är du?


Vi söker en serviceinriktad och förtroendeingivande person som alltid sätter kunden i fokus. Du har ett gott ordningssinne och god samarbetsförmåga. Du är även driftig, initiativrik med ett öga för att se vad som behöver göras och inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du har erfarenhet av butiksförsäljning där du skapar goda kundrelationer och har vana av att stå i kassan. Det är meriterande om du har kunskaper inom branschen och de produkter vi säljer.

Vad erbjuder Beijer?


Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med en företagskultur som ser till personlig utveckling & kvalitetsfokus. Du erbjuds en roll i en spännande miljö med möjlighet till utveckling. Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Placeringsort är Järfälla.

Har du frågor om tjänst eller process kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075 241 21 49.

Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Kontakt ifrån rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.