Verksamhetskoordinator för grupp och servicebostäder enligt LSS

Verksamhetskoordinator för grupp och servicebostäder enligt LSS

Om arbetsplatsen
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad! Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också så?

Inom socialförvaltningen finns verksamhetsområdet LSS vars uppgift är att utföra stöd- och hjälpinsatser till personer med funktionsnedsättningar av olika slag och som fått en beviljad insats enligt Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Inom kommunen finns det sex grupp- och servicebostäder med inriktning LSS där engagerade medarbetare arbetar med att stötta och hjälpa de boende med att skapa en meningsfull och bra tillvaro med ökad livskvalité. I våra verksamheter arbetar bland annat boendestödjare, stödpedagoger, tre stycken enhetschefer och två verksamhetskoordinator. Här möter du ett prestigelöst gäng med högt i tak och ett positivt förhållningssätt!

Nu söker vi vår nästa verksamhetskoordinator som vill vara med på den administrativa resan samt fortsätta vara en viktig byggsten i våra verksamheter!

Vi söker dig som motiveras av variation, fånga upp behov, prioritera och uträtta!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara direkt underställd enhetschef och arbeta i verksamheterna tillsammans med enhetschef och den andra verksamhetskoordinatorn med att koordinera olika områden i verksamheterna. Du kommer att ha ett rörligt och flexibelt arbete där du arbetar mot ett antal verksamheter och agerar spindeln i nätet. Stor del av arbetet är att vara tillgänglig och på plats i verksamheterna i en stödjande roll.

Tjänsten innefattar:
- Arbete med frågor och administration rörande, löner, personal, bemanning, schemaläggning, rutiner, hålla arbetsplatsmöten samt planering i verksamheterna.
- Arbete med administration i verksamheterna rörande t.ex frågor relaterade till fastighet och IT.
- Kvalitetsutvecklande arbete i verksamheterna i form av rutiner, riskanalyser/bedömningar.
- Du fungerar som stöd till medarbetare i verksamheterna gällande de system som används som t.ex Lifecare/IBIC samt finns som stöd i kvalitetssäkrande arbetsuppgifter.
- Du samarbetar med den andra verksamhetskoordinatorn och vår egen kvalitetsenhet i vissa frågor.
- Du agerar även bollplank till enhetschef och är med och synar förbättringspunkter i verksamheterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Relevant högskola/universitetsutbildning exempelvis beteendevetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet som enligt arbetsgivaren anser likvärdig.
- Arbetslivserfarenhet av en samordnande/koordinerade tjänst som innefattar bemanning, schemaläggning och planering i verksamheterna.
- Goda kunskaper och erfarenhet av arbete inom verksamhetsområdet stöd till personer med funktionsnedsättning samt LSS.
- Erfarenhet av att vara med i uppstart av ny verksamhet är meriterande.
- Mycket goda datorkunskaper och vana vid att jobba i olika verksamhetssystem.
- Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.
- Körkort.

Som person har du ett intresse och öga för att på ett självgående sätt skapa struktur, ordning och reda i ditt arbete och i våra verksamheter. Då tjänsten bjuder på varierade arbetsuppgifter är det också viktigt att du är flexibel och har en analytisk förmåga som hjälper dig både med att syna och fånga upp behov samt göra välgrundade prioriteringar. Vidare kommer du ha en stor kontaktyta och därför krävs en god samarbetsförmåga och att du trivs med att leverera god service i alla lägen. Det är också viktigt att du trivs med datorn och telefon som arbetsverktyg!

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs

Urval och intervju sker löpande.Varmt välkommen att ansöka!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ann-Charlotte Strid
Telefon 08-580 296 45
Område Järfälla
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (4 dagar kvar)