Undersköterskor till Kastanjens vård och omsorgsboende och korttidsboende

Undersköterskor till Kastanjens vård och omsorgsboende och korttidsboende

Om arbetsplatsen
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också i de banorna? Kastanjens vård och omsorgsboende och korttidsboende är ett av de boenden som kommunen driver i egen regi. Boendet ligger i närheten av Jakobsbergs sjukhus med tio minuters promenad från pendeltågsstation. På Kastanjen finns en demensavdelningar för permanent boende samt tre korttids/växelavdelningar, en för somatisk vård och två för demensvård. På respektive avdelning finns tio boende. Här jobbar totalt 44 undersköterskor och sjuksköterskor tillsammans med en verksamhetschef, en gruppledare, en koordinator och en assistent. Nu söker vi undersköterskor som vill arbeta tillsammans med oss på vår permanenta demensavdelning. Vill du vara en del av ett glatt gäng som tillsammans arbetar för att ge våra boenden en meningsfull vardag? Sök då tjänsten hos oss! Vi erbjuder en tillsvidareanställning och 2 vikariat på ca 80-100 %

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du till ett väl sammansvetsat team som stöttar varandra i det dagliga arbetet så att varje boende får den bästa möjliga vård och omsorg. Samarbete i arbetslaget med kollegor är en viktig aspekt för vår verksamhet. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och IBIC, med individens bästa i fokus. Arbetet innebär vanliga arbetsuppgifter på en demensavdelning, såsom personlig omvårdnad, social omsorg, aktivering, städning och service utifrån varje enskilds behov. Du stödjer den boende i dennes dagliga livsföring. Dokumentation i LifeCare ingår i arbetsuppgifterna. Arbetstiderna är rullande dag/kväll och du jobbar varannan helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta med människor och vill bidra till att ge våra äldre en värdig vardag. Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen. Vi ser gärna att du är utbildad silviasyster, undersköterska med inriktning demens eller mentalskötare. Du har tidigare arbetat med demens, har du erfarenhet av BPSD ser vi det som meriterande. Det krävs goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift samt god datorvana. Vi söker dig som bemöter boende och medarbetare med respekt och professionalitet. Du ska vara lyhörd för den boendes behov och ska se teamarbete som en självklarhet för ett framgångsrikt arbete. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi tar emot alla ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit. Välkommen in med din ansökan!

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Järfälla kommun delar vi Folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med en ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Hedvig Persson
Telefon 08-580 226 80
Område Järfälla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (9 dagar kvar)