Undersköterska till Tallbohovs Äldreboende, vikariat

Undersköterska till Tallbohovs Äldreboende, vikariat

Om arbetsplatsen
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också i de banorna? Tallbohovs äldreboende är ett äldreboende som kommunen driver i egen regi. Boendet är beläget på Söderhöjden, nära Jakobsbergs centrum. Här finns fina promenadvägar i natursköna områden samt en avskärmad trädgård. På Tallbohovs äldreboende finns 92 lägenheter fördelade på åtta avdelningar. Hälften av lägenheterna är avsedda för personer med demenssjukdom. Nu söker vi en engagerad undersköterska till en av våra demensavdelningar. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer du till ett väl sammansvetsat team som stöttar varandra i det dagliga arbetet så att varje boende får den bästa möjliga vård och omsorg. Samarbete i arbetslaget med kollegor är en viktig aspekt för vår verksamhet. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter på ett äldreboende, såsom personlig omvårdnad, social omsorg, aktivering, städning och service utifrån varje individs behov. Kontaktmannaskap ingår i arbetsuppgifterna. I arbetet ingår även social dokumentation och vi arbetar i journalsystemet Procapita. Arbetstiderna är rullande dag/kväll. Helgarbete ingår.

Kvalifikationer
* Utbildad undersköterska * Erfarenhet av arbete på äldreboende * Erfarenhet av social dokumentation * Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift * Goda datorkunskaper Meriterande om du har vidareutbildning inom demens och tidigare arbetat med demensvård. Vi söker dig som bemöter brukare och medarbetare med respekt och professionalitet. Du ska se teamarbete som en självklarhet för ett framgångsrikt arbete. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Vi tar enbart emot ansökan via www.offentligajobb.se. Välkommen in med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Hedvig Persson
Telefon 08-580 226 80
Område Järfälla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (2 dagar kvar)