PTP- psykolog till Järfälla barn- och elevhälsa

PTP- psykolog till Järfälla barn- och elevhälsa

Om arbetsplatsen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med ca 80 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Enheten Barn- och elevhälsa tillhör Förskola och Grundskola i Järfälla kommun, där psykologiska, hälsovårdande och sociala kompetenser samverkar för att stödja elevers utveckling. Stor vikt läggs vid det förebyggande arbetet och med arbetsformer som stödjer och stimulerar en god pedagogisk, social och hälsofrämjande miljö. Enheten leds av en enhetschef och personalen består av skolsköterskor, skolläkare skolkuratorer och skol- och förskolepsykologer. Skolpsykologerna har en nämaste chef i en verksamhetsansvarig som är leg. psykolog.

Arbetsuppgifter
Som PTP har du en utbildningstjänst inom Järfälla barn- och elevhälsa med syfte att utbilda dig till skolpsykolog. Du kommer bl.a. att delta i skolans elevhälsoteam och genomföra olika typer av utredningar, både gällande begåvning och för att utröna elevers stödbehov. Utöver detta kommer del av din tid vara förlagd till den centrala elevhälsan.

Kvalifikationer
Du ska ha examen från ett psykologprogram. Vi lägger stor vikt vid personalig lämplighet.

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs Vi har även en förmånsportal via Benify. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Johan Nyström Hjertvinge
Telefon 0858029722
Område Järfälla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (21 dagar kvar)