Kockar till äldreomsorgen

Kockar till äldreomsorgen

Om arbetsplatsen
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla. Vill du vara med och utveckla måltiderna och sätta guldkant på tillvaron för de äldre - då är det dig vi söker! Järfälla kommuns restaurangkök inom äldreomsorgen tillagar och serverar cirka 1000 portioner varje dag. Maten serveras på äldreboenden, i matlådor och till restauranggäster. Målet är att tillaga mat från grunden. Enheten leds av en restaurangchef och det är ca 15 medarbetare fördelade på tre restauranger. Nu söker vi engagerade kockar till två av våra enheter. Restaurangerna är belägna i Barkarby respektive Kallhäll. Här arbetar du i nyrenoverade kök med en välkomnande atmosfär.

Arbetsuppgifter
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för framförallt våra äldre kunder. Som kock har du ett särskilt ansvar för att den mat som serveras håller en hög kvalitet i följande avseenden: smak, konsistens, näringsinnehåll, säkerhet och miljöpåverkan. Tillagning av husmanskost sker till största del från grunden. I arbetsuppgifterna ingår förut matlagning även menyplanering, portionsberäkning, beställningar i vårt e-handelsystem, dagligt arbete i kostdataprogram och utföra egenkontrolluppgifter. Deltagande i det systematiska arbetsmiljöarbetet ingår också i arbetsuppgifterna. Vid kassahantering kan alkoholservering förekomma. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för restaurangkök bland annat disk, städ, portionering och varuhantering. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.

Kvalifikationer
Dokumenterad Kockutbildning och utbildning i HACCP/Egenkontroll. * Kunskap om svensk husmanskost. * Kunskap om specialkost. * God datavana. * Behärskar svenska i tal och skrift Meriterande med erfarenhet av matlagning för äldre och att ha arbetat i kostdataprogrammet Mashie. Vi värdesätter kompetenser med helhetssyn där kvalitet, ekonomi, hållbarhet, service, flexibilitet, samarbete och ett professionellt förhållningssätt gentemot våra kunder och arbetskamrater är en självklarhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Provjobb är en del av rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Hedvig Persson
Telefon 08-580 226 80
Område Järfälla
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (10 dagar kvar)