Kockar till äldreomsorgen (timvikarier)

Kockar till äldreomsorgen (timvikarier)

Om arbetsplatsen
Vård och omsorg äldre är Järfälla kommuns driftsorganisation för omsorg till äldre personer. Avdelningens uppgift är att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer. Restaurangerna inom Vård och Omsorg är fördelade på tre enheter. Totalt är det 15 kockar och köksbiträden som leds av en restaurangchef. Målet är att tillaga mat från grunden. I våra kök tillagas ca 1000 portioner per dag fördelat på matlådor till hemtjänstens kunder, mat till boenden och servering till gäster på våra restauranger. Har du ett stort intresse för mat, människor och deras måltidsupplevelse? Vi söker dig som vill arbeta som kock hos oss vid behov.

Arbetsuppgifter
I våra restauranger tillagar vi säsongsanpassade och näringsriktiga måltider. Måltiderna lagas från grunden och serveras i restaurangen, äldreboenden eller paketeras i matlådor till hemtjänsten. Förekommande arbetsuppgifter är bland annat matlagning, salladsberedning, disk, kassahantering , varuleveranser, följa egenkontrollprogrammet, samt förekommande uppgifter i ett kök. Arbetstiderna är dagtid under vardagar och helger.

Kvalifikationer
* Vara minst 18 år * Utbildad kock * Tidigare arbetat inom restaurang/storkök * Kunskap om svensk husmanskost * Kunna behärska svenska i tal och skrift Meriterande om du tidigare arbetat som kock inom äldreomsorgen eller annan offentlig verksamhet. Vi söker dig som är engagerad, flexibel och självgående med en god samarbetsförmåga. Du ska vara noggrann och gilla att ha ordning och reda samt vara serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Hedvig Persson
Telefon 08-5802 26 80
Område Järfälla
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (8 dagar kvar)