Intresseanmälan Vård och omsorg

Intresseanmälan Vård och omsorg

Om arbetsplatsen
Tillsammans kan vi göra skillnad! Med anledning av ovissheten kring Covid-19 och en eventuell andra våg under hösten söker vi dig som vill göra en insats inom vården. Vård och omsorg inom Socialförvaltningen består av två avdelningar, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning. Bemanning Vård och omsorg är bemanningsenheten för anställning av timvikarier.

Arbetsuppgifter
Flera av våra enheter behöver förstärkning av personal för att ta hand om våra brukare. Det innebär att du kan behöva arbeta på enheter där det finns konstaterad smitta. Arbetsuppgifterna varierar utifrån på behov. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie. Du arbetar vid behov när ordinarie personal är borta. Arbetstiderna varierar mellan dag-, kväll- och även nattetid under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas.

Kvalifikationer
* Du ska vara minst 18 år. * Du ska ha ett genuint intresse av att hjälpa människor. * Du ska ha vårderfarenhet alternativt utbildad undersköterska. * Du ska vara serviceinriktad, ansvarsfull, flexibel, självständig och ha god samarbetsförmåga. * Du ska kunna förstå svenska i tal och skrift. Välkommen in med din intresseanmälan! Vi återkommer till dig när behov uppstår vid en eventuell andra våg av covid-19.

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret (§9) görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg, skicka gärna in det redan idag! Vi kontrollerar även medborgarskap och arbetstillstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Caroline Blomqvist Uray
Telefon 08-5802 26 84
Område Järfälla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (8 dagar kvar)