Elevassistent åk 1

Elevassistent åk 1

Om arbetsplatsen
Iljanboda- och Kolarängens för-, grund-, och grundsärskola bildar en enhet. Kolarängskolan i Norra Kallhäll är en F-5 skola med cirka 430 elever. Här finns även ett antal grundsärskoleklasser som tar emot elever från hela Järfälla. Iljansbodaskolan, Iljansboda förskola och Almarevägens förskola ligger i Stäket. På våra förskolor går 110 barn och Iljansbodaskolan är en F-3 skola med cirka 110 elever. Vi har en hög andel förskollärare på förskolorna. Du kommer att arbeta på en mycket trevlig enhet tillsammans med drivande och ansvarstagande kollegor. Vi har ett väl fungerande kollegialt lärande. Eleverna har god måluppfyllelse. Samtliga lärare har utbildning i STL. Elever och personal har god tillgång till digitala verktyg. Klimatet präglas av trygghet och arbetsro. Vi har låg personalomsättning bland såväl medarbetare som skolledning. Kommunens medarbetarundersökning visar tydligt att medarbetare trivs på vår enhet.

Arbetsuppgifter
Arbete som elevassistent till en elev i åk 1. Du kommer att vara ett stöd för eleven i kommunikation, inlärning samt socialt samspel. Du samarbetar tätt ihop med klasslärare.

Kvalifikationer
Du ska ha god samarbetsförmåga och vara självständig och flexibel i dina arbetsuppgifter. Erfarenhet av att ha arbetat i grundsärskola samt kunskaper i TAKK är meriterande.

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Erika Lejdal
Telefon 0858029616
Område Järfälla
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (6 dagar kvar)