Boendestödjare till nyöppnat profilboende inom äldrepsykiatri (Natt)

Boendestödjare till nyöppnat profilboende inom äldrepsykiatri (Natt)

Om arbetsplatsen
Från och med september kommer Olovslunds äldreboende att öppna upp två avdelningar inom äldrepsykiatri 55+. Detta är en ny inriktning i egen regi för kommunen och vi söker dig som vill vara med och tillsammans forma dessa nya avdelningar.

I ett inledande skede satsar Järfälla på handledning i grupp för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en väl fungerande start av inriktningen. Utbildningsinsatser kommer också att genomföras.

På Olovslund kommer teamet att bestå av sjuksköterskor, undersköterskor, boendestödjare, verksamhetschef och en assistent. Boendet ligger centralt och vackert beläget på höjden utmed Viksjöleden med promenadavstånd till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstation. Boendet har 39 lägenheter, fördelat på fyra avdelningar, två med inriktning somatiskt vård och två med inriktning äldrepsykiatri.

Vi söker nu två stycken boendestödjare som vill arbeta natt hos oss. Tjänsterna är på 65-75%.

Arbetsuppgifter
Som boendestödjare är din främsta uppgift att ge stöd och service individuellt utifrån kundens behov och önskemål. Arbetsuppgifterna varierar från att stödja kunden i att få struktur och ordning i vardagen till att motivera till sjukvårdsbesök. I arbetet ingår även stöttning och vägledning i personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt och inköp. Du kommer som stödperson att ansvara för att upprätta och revidera genomförandeplanen för de du är stödperson till. Att dokumentera och ha kontakt med myndigheter och godemän/förvaltare är också en del av ditt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad mentalskötare eller undersköterska gärna med inriktning mot psykiatri eller liknade. Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande om du tidigare arbetat med målgruppen. Har du tidigare arbetat natt ser vi det som ett plus. Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda datorkunskaper.

Som person är du orädd och handlingskraftig i oförutsägbara situationer. Du är trygg i dig själv och har ett stort intresse för att arbeta med målgruppen. Vidare är du lyhörd, flexibel och inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att planera, utvärdera en situation och ta egna initiativ som leder den boende i en positiv riktning.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Vi tar enbart emot ansökan via hemsidan, inte via mail.

Anställningens omfattning
Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde 2020-09-01.
Tjänsterna är på 65-75%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:A964054

Lön
Löneform: Månadslön.

Övrigt
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Hedvig Persson
Telefon 08-580 226 80
Område Järfälla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jarfalla.se/
Sista ansökningsdag 12 juli 2020 (5 dagar kvar)