Norska kundtjänstambassadörer till Plantagens Kundservice!

Norska kundtjänstambassadörer till Plantagens Kundservice!

Vill du jobba i ett litet team med höga servicemål och en go' stämning på en nordisk kundservice så kan det här vara jobbet för dig.

Om rollen
På Plantagen skrattar vi ofta och ställer upp för varandra. Här får du med hjälp av dina kommunikations- och problemlösarskills se till att våra kunder får den bästa upplevelsen så att de blir lojala och nöjda. Det kan röra sig om råd kring växtskötsel, administrativt detektivarbete i vår kundklubb eller att spåra ett paket från vår e-handel. Våra arbetsverktyg är telefon, mejl, sociala medier och framöver även chatt. På Plantagen brinner vi för växter samt god service och ser gärna att du delar vårt intresse och mission att förbättra livet med växter för alla. Det här är en rekrytering där du blir direkt anställd av Plantagen.

Passande profil
I den här rollen behöver du prata och skriva flytande på norska, modersmålsnivå, men även kunna hjälpa till på den svenska marknaden vid behov. Du är bra på att skriva och kan snabbt formulera ett empatiskt och serviceinriktat svar till en missnöjd kund. Ibland har vi det hett om öronen så du ska inte bli stressad av att ha mycket att göra. Vi har mycket kontakt med interna avdelningar och butikspersonal också, så du behöver vara utåtriktad och gilla sociala kontakter. Växtintresse är en fördel då många av kundernas frågor rör grönt. Du gör allt med ett leende på läpparna och tvekar inte för att ta på dig arbetsuppgifter eller lära dig nya saker. Är du dessutom bra på att baka? Bra, våra fredagsfikor är kända på kontoret.

Om Plantagen
Med över 140 butiker i olika format i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, med en årlig omsättning på över NOK 3,5 miljarder sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen och dela vår passion! På vårt kontor i Barkarby arbetar cirka 65 kollegor.

Praktisk information
Arbetstider: Arbetstider schemaläggs enligt olika pass även helgarbete förekommer (var tredje helg och det är möjligt att jobba hemifrån på helgerna)
Omfattning: Heltid
Placering: Barkarby
Start: Efter överenskommelse

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Plantagen med rekryteringsföretaget Ivy Talents. Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på julia@ivytalents.se eller 070 759 76 66.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.