Webbredaktör/webbdesigner

Webbredaktör/webbdesigner

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronikkedja och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Med idag 28 varuhus och webbutik är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm är en servicefunktion för våra varuhus och vår webbutik.

Vi söker nu en webbredaktör med UX-känsla till marknadsavdelningen.

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt är ambitiösa och kompetenta i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att vara bäst.

I denna roll har du stora möjligheter att påverka och delta i utvecklingen av mediamarkt.se och att förbättra kundupplevelsen i våra digitala kanaler. Här arbetar du i webbteamet på marknadsavdelningen och har dessutom ett tätt samarbete med ehandel- och inköpsavdelningen. Du rapporterar till Web Manager och arbetar på vårt huvudkontor i Stockholm, Järfälla. På MediaMarkts huvudkontor arbetar vi i ett aktivitetsbaserat kontorslandskap med möjlighet till distansarbete och videomöten från distans tex hemmet. För den sociala kontakten och samarbetet mellan avdelningar sker dock regelbundna fysiska möten. Du bör därför vara bosatt inom Stockholmsområdet.

Om jobbet

Som webbredaktör har du en nyckelfunktion i att driva, utveckla och optimera en av våra viktigaste försäljningskanaler, mediamarkt.se. Du ser till att sajten har korrekt, säljande och uppdaterad information. För att lyckas i rollen som webbredaktör/webbdesigner bör du vara formstark och ha stor kunskap om digital design och webbpublicering. Du kommer att lyckas extra bra i rollen om du har erfarenhet av e-handel eller sälj, då mycket av fokus i ditt arbete blir hur din design kan konvertera till köp.

I din roll kommer du också att koordinera och kvalitetssäkra med många olika kontaktpunkter. Du är därför en utåtriktad och social person som gillar att vara spindeln i nätet. Du är flexibel och sporras av korta deadlines.

Vi tror också att du är en digital native som har vana av CMS och har lätt för att sätta dig in i tekniska system. Du har också en god övergripande förståelse för webben.

Dina kunskaper

Vana av att skapa, formatanpassa och publicera grafiskt innehåll, bl.a. digitala banners, e-postutskick och landningssidor. Mycket goda färdigheter i Adobe Creative Suite, framför allt Photoshop. Goda färdigheter i HTML och CSS. Erfarenhet av JavaScript är meriterande.

Som person är du självgående, stresstålig och leveranssäker. Du har lätt för att koordinera med både externa och interna beställare vilket innebär att du är duktig på att strukturera, prioritera och presentera ditt eget arbete. Framförallt brinner du för att sälja med hjälp av digitala kanaler och har en passion för hemelektronik.

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning initialt. Start är omgående med respekt för eventuellt uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-08-15. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

För frågor och funderingar vänligen kontakta Web Manager, Elin Kudo kudo@mediamarkt.se (under v26), eller Head of Digital Marketing, Siri Broberg, Brobergs@mediamarkt.se (under v27,30,31)

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?