Replenishment Specialist

Replenishment Specialist

Replenishment Specialist

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronikkedja och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Med 29 varuhus och webbutik är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm är en servicefunktion för våra varuhus och vår webbutik.

Replenishment teamet letar nu efter en ny kollega!

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt är ambitiösa och kompetenta i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att vara bäst

Vi söker en Replenishment specialist med erfarenhet av order- och varuflödesplanering för att stärka vårt Replenishment team. Tjänsten rapporterar direkt till Fulfillment & Replenishment Manager och arbetar på vårt huvudkontor i Stockholm, Järfälla.

Uppdraget med denna roll är att samarbeta med Procurement & Logistics team och definiera produkternas beställningscykel, planera behovet, placeringen av beställningar och orderspårning med leverantörerna. Replenishment specialisten äger tillgängligheten av produktgrupper i syfte att ha rätt produkter med rätt volymer och rätt distributioner bland butikerna.

Viktiga ansvarsområden.
  • Hantera orderplacering, justering och uppföljning i tid med respekt för snäva tidsfrister
  • Hantera leverantörsorder & prognos tillsammans med produktchefer och ansvara för 4-Eye-principen för inköpsbelopp
  • Ansvarig för lagerdistribution till butikerna och tillgång till varorna
  • Använda Relex Replenishment Tool för orderplanering, prognoser och distribution
  • Ansvarig för uppföljning av öppna beställningar och korrigering av beställningar baserat på feedback från leverantörer
  • Hjälpa butiker & logistikteam med kundbeställningar och orderrelaterade frågor
Din profil.

Vi tror att du har en ekonomisk eller logistisk universitetsexamen eller relevant arbetslivserfarenhet tillsammans med erfarenhet av logistik och planering. Du är flexibel med förmåga att se både detaljer och större bild. Goda Excel färdigheter är ett måste för att lyckas i tjänsten. Du har god förståelse för planering av varuflöden, ledtid för produktioner och logistik. Det är meriterande om du har erfarenhet från Relex System, men inte ett krav. Du har gedigna skriftliga och muntliga färdigheter i svenska och engelska.

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning initialt. Start är omgående med respekt för eventuellt uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-08-31. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

Frågor och tankar?

För frågor om tjänsten kontakta: Arian Borhanazad, Fulfillment & Replenishment Manager, borhanazad@mediamarkt.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Inköpare, Försäljning, Säljsupport, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?