Regionsansvarig Telecom

Regionsansvarig Telecom

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronikkedja och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Med 29 varuhus och webbutik är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm är en servicefunktion för våra varuhus och vår webbutik.

Nu söker vi Regionansvariga för Telecom för vår abonnemangsportfölj som innefattar Mobil-, TV-, Bredband- och Företags-abonnemang.

Vår Telekomavdelning fortsätter att utvecklas och vi har den senaste tiden stärkt upp med fler Produktchefer och inköpsassistenter.

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt är i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att ge kunden det bästa erbjudandet och den bästa upplevelsen.

Som en del av teamet hos oss representerar du en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar. Du rapporterar till Produktchefen för abonnemang samt Senior Category Manager Telecom och majoriteten av arbetstiden kommer att spenderas ute i varuhusen.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Regionansvarig är du ansvarig för din regions försäljning och KPI:er. Du förväntas ha daglig uppföljning med varuhusen och ta fram åtgärdsplaner för de varuhus där nivån behöver höjas. Du ansvarar för att den övergripande strategin följs i alla varuhus och implementerar best practice mellan varuhusen. Som regionansvarig är du även ansvarig för att implementera och följa upp våra nya affärsområden inom abonnemangsförsäljningen.

Rollen innebär frekvent resande mellan varuhusen samt regelbundna fysiska avstämningar på vårt huvudkontor i Järfälla, Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som är en affärsmässig, förtroendeingivande ledare inriktad på abonnemangsförsäljning som alltid sätter kunden i fokus. Som person, är du självgående och klarar av att hantera flera projekt parallell och drivs av att utveckla och förbättra både försäljning samt personal. Du har en passion för Retail och är resultatdriven, har lätt för att arbeta i team och få med dig personalen på dina idéer. Du behöver ha grundläggande Excelkunskaper och analytisk förmåga samt behärska såväl svenska som engelska obehindrat i tal och skrift.

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning initialt. Start är omgående med respekt för eventuellt uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-10-14. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Sebastian Wirhed, Senior Category Manager Telecom, wirhed@mediamarkt.se eller Pedram Naderi, Produktchef Telecom Contracts, naderi@mediamarkt.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sebastian Wirhed
Email Mejla Sebastian Wirhed
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Account Manager, Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadschef, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?