Inredningsmontör / montagesupport

Inredningsmontör / montagesupport

Vi söker dig som är en noggrann och trevlig person, som är bra på att kommunicera med kunder och montagepersonal. Du kommer att bli montagechefens högra hand och bör därför ha nära till glatt humör och positiv inställning. Du har en bakgrund som innefattar erfarenhet av montage inom vår produktnisch som är Kök, garderober , golv och dörrar.

Uppgifterna består i att utföra montage av våra inredningsprodukter som är kök, golv, garderober och innerdörrar, tjänsten innefattar också mindre lagersysslor samt att utföra mätningar inför nya jobb och besiktningar av utförda arbeten.

Vi är ett sälj och montageföretag som jobbar med Kök, dörrar, garderober och golv Du utgår ifrån vårt lager/kontor i Kallhäll i Järfälla kommun. Din arbetsplats är dock hela storstockholm.

Bifoga personligt brev och CV och maila till ansokan@hdone.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hdone.se
Sista ansökningsdag 18 mars (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Home Design One söker dig som tycker det är roligt att jobba med försäljning, är resultatinriktad och mot en hög lön vill göra karriär med våra inredningsprodukter.
Du innehar B körkort, ett glatt humör och en stor motivation att prestera i spännande säljtävlingar och kundaktiviteter.
Utbildning sker inom företaget.
Vi tycker att en positiv inställning väger tyngre än tidigare erfarenhet www.homedesignone.se www.doorline.se