HSB Norra Stor-Stockholm söker Byggprojektledare

HSB Norra Stor-Stockholm söker Byggprojektledare

Vill du vara med och bidra till HSB:s förändringsresa och utveckla erbjudanden inom fastighetsförvaltning och byggprojektledning?

HSB är en affärsmässigt driven organisation i en otroligt spännande tillväxtfas, där du får möjlighet att utvecklas både som medarbetare och person. HSB är en viktig aktör för det hållbara samhället. Med ambitionen att påverka samhället i en positiv riktning bidrar vi till bättre förutsättningar och villkor för boendet och de boende. På HSB är det högt i tak och det finns stora möjligheter att få vara med och påverka. HSB arbetar värderingsbaserat efter ETHOS som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

Är du intresserad av att utveckla fastigheter inom HSB, ett framgångsrikt förvaltningsbolag med ett av Sveriges starkaste varumärken? Drivs du av att skapa långsiktiga och hållbara kundrelationer? Då är det dig vi söker i rollen som Byggprojektledare till HSB Norra Stor-Stockholm.

Rollen

I rollen som Byggprojektledare inom tekniska tjänster leder och samordnar du självständigt större och medelstora projekt från förfrågningsunderlag till slutbesiktning. Du deltar i möten med våra kunder som består av styrelserna för bostadsrättsföreningar och ger aktivt rådgivning kring tekniska förvaltningsfrågor om projektets planering, genomförande och överlämnande.

Som Byggprojektledare leder du bostadsrättsföreningar genom hela projektet från upphandling till besiktning. Du säkerställer att myndighetskrav och entreprenadsjuridik efterföljs och ser till att upphandlingen även stämmer överens med föreningens stadgar och bostadsrättslagen.

I din roll som Byggprojektledare kommer du vara med att bygga upp projektgruppen från grunden tillsammans med en kollega. Upprätta rutiner, processer, minimera risker, men även stötta våra förvaltare som arbetar med nyproduktion med bland annat besiktningar och vissa byggmöten då din expertis inom bygg kommer till användning.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du en entreprenör som ser affärsmöjligheter utifrån våra kunders perspektiv. Du är engagerad och förtroendeingivande, och har förmågan att kommunicera tydligt, pedagogiskt och affärsmässigt, med kundfokus och ett konsultativt förhållningssätt.

Du är målinriktad, drivande, serviceinriktad och flexibel, ledande i hela processen och kompromissar aldrig med kvalitet.

Du håller avtalad budget och tidplaner samt ser till att myndighetskrav, arbetsmiljökrav och etiska riktlinjer följs.

Utbildning och erfarenhet

Du har tidigare erfarenhet från projektering och planering samt från inköp och produktion. Är bekant med byggprocessens alla skeden samt de intressen som olika aktörer företräder i sin roll i ett byggprojekt.

Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom bygg-/fastighetsbranschen och en yrkeshögskola/högskoleutbildning inom bygg-/fastighetsförvaltning eller motsvarande. Framför allt har du en god ekonomisk och byggteknisk kunskap. Självklart har du också goda kunskaper om det ansvar som åligger fastighetsägare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Du kommer utgå från HSBs kontor i Jakobsbergs centrum, Järfälla.

Om HSB Norra Stor-Stockholm

HSB Norra Stor-Stockholm är en regionförening som förvaltar ett hundratal bostadsrättsföreningar och fastigheter i Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby, Upplands Bro och Sigtuna. Vi är också en av regionens ledande bostadsbyggare och har cirka 110 anställda.

Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1923 har HSB utvecklat det goda boendet. Vi tror på innovativa och hållbara lösningar som driver samhället framåt, idag och i framtiden. Välkommen till vår värld där vi bryr oss om människan. Välkommen hem.