Vår utmaning: Att ta naturen tillbaka till människan!

Vi på Hässelby Blommor har en övertygelse om att människan mår som bäst när hon vistas i sin ursprungsmiljö - naturen. Trots att vetenskapen stöder denna övertygelse kommer vi människor paradoxalt, i takt med t ex urbanisering och digitalisering, allt längre från vår ursprungsmiljö.

Därför har vi åtagit oss utmaningen att ta naturen tillbaka till människan!

Bakgrund till rekryteringen

Hässelby Blommor är en av landets ledande aktörer inom design och skötsel av växtinredning i offentliga miljöer. Vi sysselsätter runt 50 personer totalt med uppdrag som främst är koncentrerade till Storstockholmsområdet. Den största andelen av våra företagskunder är medelstora och stora kontor som sätter stor vikt vid att ha en vacker, harmonisk och levande arbetsplats, till gagn för både medarbetare och besökare.

Vår affärsmodell är att hyra ut växtinredning - en helhetslösning där kontinuerlig skötsel av växterna ingår som en viktig del av erbjudandet. Växterna sköts av vårt kompetenta växtserviceteam, som idag består av ca 20 medarbetare. Vissa har lång branscherfarenhet och andra är relativt nya i sitt yrke. Som växtskötare ansvarar man, efter genomförd internutbildning, för sitt eget distrikt och egna kunder. Man tar sig oftast runt med servicebil.

Vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder ett slutresultat utöver det vanliga och där man som upplever att vårt företag lever upp till våra kärnvärden: kreativitet, kunskapsdjup, kvalitet i varje detalj och kundfokus genom hela kedjan. Därför ställer vi höga krav på oss själva.

Om tjänsten

Nu behöver vi förstärka växtserviceteamet med en växtskötare.

Vi söker dig som:
  • Tycker om att arbeta självständigt.
  • Kan ta ett övergripande ansvar för sina egna kunder.
  • Har känsla för god estetik, gärna med en kreativ ådra.
  • Har ett intresse för växter.
  • Tycker om kundinteraktion och har erfarenhet från servicebranschen.
  • Har körkort och god körvana.
Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

Är du den vi söker?

Vi intervjuar löpande, så skynda dig in med en ansökan.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli (19 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Hässelby Blommor grundades 1915 och är ett av Sveriges största blomsterföretag som är helt inriktat på företagskunder. Vi arbetar med vårt helhetskoncept Green Management, där tre verksamhetsgrenar ingår: växtinredning på kontor, grön och blommande utomhusmiljö samt blomsterdekorationer på event och mässor. Vi har vår bas i vår 2 500 kvm stora växthusanläggning i Järfälla och ägs av samma familj sedan 101 år tillbaka.