Säljande Växtinredare

Säljande Växtinredare

Hässelby Blommor - ett starkt företag i en växande bransch
Växtinredning för företag är en bransch som växer starkt - dels på grund av ett ökande intresse för växter och dels på grund av en allt större medvetenhet kring växters positiva påverkan på människors välbefinnande och prestation.

Hässelby Blommor har en ledande och trendsättande roll i växtinredningsbranschen i Sverige. Vårt fokus är att skapa kreativ, grön inredning till arbetsplatser och kommersiella fastigheter och vi erbjuder helhetslösningar med allt ifrån skräddarsydda designförslag till löpande skötsel. Vi arbetar med ett exklusivt och kvalitetsinriktat sortiment som innefattar allt ifrån trendiga växter och krukor, till växtväggar och akustikdämpande lavpaneler. Produkt- och sortimentsutveckling är en viktig del av vårt arbete och vi har ambitionen att ständigt förnya oss.

Basen för verksamheten är vår för branschen unika växthusanläggning på 2 500 kvm i Järfälla. Vi sysselsätter ca 60 anställda och har en årsomsättning på över 60 MSEK. Hässelby Blommor ägs av samma familj sedan starten 1915.

Rollen som Växtinredare

Som växtinredare på Hässelby Blommor kommer du arbeta med företagskunder och arkitekter för att skapa grön inredningsdesign som utmärker sig estetiskt och som gör skillnad för arbetsmiljön. Vårt fokus ligger på kontor och offentliga inomhusmiljöer, men vi arbetar också med utomhusmiljöer i anslutning till våra företagskunders lokaler.

Som växtinredare identifierar och bearbetar du nya potentiella kunder och presenterar skräddarsydda inredningsförslag. I jämförelse med många andra typer av B2B-försäljning är vår försäljningscykel relativt lång och det gäller att ständigt fylla på en pipeline med potentiella kunder. Ingen kund är den andra lik och kontaktytor inkluderar till exempel arkitekter, inredare, fastighets- och kontorschefer.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder ett slutresultat utöver det vanliga och där man som kund upplever att Hässelby Blommor lever upp till sina kärnvärden: kreativitet, kunskapsdjup, kvalitet i varje detalj och kundfokus genom hela kedjan.

Du arbetar i ett team som idag består av fem växtinredare, och har tät kontakt med vår inköps- och produktionsavdelning samt vår serviceavdelning, som sköter om våra kunders växtmiljöer.

Profil

Den person vi söker:
  • Har några års erfarenhet av B2B-försäljning
  • Har en utpräglad förmåga att bygga relationer och skapa affärer
  • Är kreativ och har en stark förmåga att kommunicera idéer och koncept
  • Är strukturerad och trivs med att jobba självständigt och målinriktat
  • Har ett intresse för växter och inredning
  • Har en mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hässelby Blommor grundades 1915 och är ett av Sveriges största blomsterföretag som är helt inriktat på företagskunder. Vi arbetar med vårt helhetskoncept Green Management, där tre verksamhetsgrenar ingår: växtinredning på kontor, grön och blommande utomhusmiljö samt blomsterdekorationer på event och mässor. Vi har vår bas i vår 2 500 kvm stora växthusanläggning i Järfälla och ägs av samma familj sedan 101 år tillbaka.