Testingenjör inom Elektronik sökes till mycket spännande roll

Testingenjör inom Elektronik sökes till mycket spännande roll

Är du nyexaminerad Civil- eller Högskoleingenjör inom Elektronik eller Mekatronik och söker utmaningar med stora utvecklingspotential? Vill du vara med att bidra till utveckling inom flyg, marin och millitär? Vill du ha chansen att få arbeta med riktigt häftiga system på världsledande nivå? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Befattningen innefattar utveckling av kretskorttester, elektronikkonstruktion, framtagning av testfixturer, felsökning samt underhåll av befintliga testlösningar. Utveckling av JTAG (Boundary Scan)-tester blir även en del av arbetet. I rollen som testutvecklare ingår även att stödja utvecklingsavdelningen med kunskap om testvänlig elektronikkonstruktion och layout samt driva frågor kring test.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser kunden att du är ödmjuk som person med ett genuint intresse av elektroniklösningar som vill stanna en längre tid inom företaget.
Att kunna arbeta i team är av din natur samt hjälpa till där det behövs.

Skallkrav
  • Högskoleingenjör, Elekronik/Mekatronik alt motsvarande kompetens från annan utbildning
  • Svenska i tal och skrift
  • Svensk medborgare
Meriterande
Erfarenhet av att jobba med boundary-scan verktyg eller kunskap om mätteknik. Har tidigare jobbat med reperation och underhåll med krestkortsnivå

Villkor

Arbetsort: Järfälla, Stockholm
Arbetstider: 8-17

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan idag!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande tillverkare och distributör av produkter, service och lösningar med tjänster alltifrån militär- till civilsäkerhet. De bedriver verksamhet på varje kontinent i hela världen och är satsar ständigt på nya lösningar och produkter för att möta kunders behov. Med 16 000 anställda och ett säljvärde på SEK 31 biljoner per år är de unika med att avsätta 23% av all omsättning till research & development just för att kunna vara konkurrenskraftiga och därmed erbjuda det nyaste inom sin bransch.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.