Systemingenjör till internationellt bolag

Systemingenjör till internationellt bolag

Vi söker dig med högskoleutbildning som vill arbeta som systemingenjör. Du är analytisk, kommunikativ och gillar problemställningar. Låter det som du? Sök tjänsten idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som systemingenjör hos vår kund kommer du arbeta på avdelningen som huvudsakligen arbetar med ledningssystem inom marin, land och flyg och mjukvaruutveckling kring området. Du kommer ha ansvar i en varierande och bred roll och arbetar nära mjukvaruutvecklarna. Du har nära kontakt med slutkunden och innehar en central roll. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Kundkontakt och kundkrav
  • Systemarkitektur
  • Projektpresentationer
  • Mjukvarudesign och utveckling
  • Granska och testa
Din profil

Vi ser att du är utbildad högskoleingenjör inom datateknik, teknisk fysik eller annan relevant utbildning. Du är analytiskt lagd och tycker om problemställningar. därför tror vi att du är lösningsorienterad och kommunikativ. Vidare är du duktig på att förklara och redovisa ditt arbete samt hålla presentationer inför grupp.

Skallkrav:
  • Utbildad högskoleingenjör
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av arbete i projekt
  • Kunskap/förståelse för antingen Java, Python eller C++
  • Gjort tjänstgöring
Villkor

Start: januari 2020
Ort: Stockholm, Järfälla
Omfattning: Heltid, 100%

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stolt global leverantör inom militär- och civil säkerhet med kunder i hela världen. De har idag 16 000 anställda och en omsättning på SEK 31 bilj. årligen där 23% går till R&D. Kunden erbjuder dig en chans att få arbeta med häftiga produkter och stor potential för dig att utvecklas. Flexibel arbetstid samt gym finns att tillgå. Mer information ges vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.