Mjukvaruutvecklare till stort företag med häftiga produkter

Mjukvaruutvecklare till stort företag med häftiga produkter

Drivs du av att bygga och utveckla mjukvara där du dessutom får arbeta med ett företag i framkant? Då har vi rätt tjänst för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta i grupp på mjukvarufunktion med mjukvaruutveckling på fartyg. Du kommer att bygga mjukvaran på plattformar på fartygens operatörsrum.

Exempel på arbetsuppgifter;
  • Man arbetar med operatörsrummen i fartyg och bygger mjukvaran på plattformarna i operatörsrummen
  • Man arbetar med ledningssystem
  • Man arbetar i C++ och Linuxmiljö
  • Man testar på sin egna kod
  • Man installerar test till referensmiljö
Din profil

För att passa bra in i både gruppen och rollen som mjukvaruutvecklare ser vi gärna att du tycker om att arbeta med andra och är bekväm i att fråga samt kommunicera med kollegor på ett prestiglöst sätt. Du bör även ha en god förmåga att vara självständig och driva ditt eget arbete och ta egna intiativ när så krävs. Vi tror att öppenhet där allas åsikter är välkomna är en förutssättning för både individens och vår gemensamma utveckling framåt.

Skallkrav;
  • Högkole- eller civilingejör inom data, teknik, robotik eller liknande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • C++
Meriterande;
- Kunskap inom maskinlära, systemteknik, informationsteknik eller datornätverk

Villkor

Start: Januari
Lön: Fast enligt överenskommelse
Ort: Järfälla
Kollektivavtal: Unionen
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Mer info
Kontaktperson Agnes-Cecilia Bergqvist
Telefon 0730279174
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stolt global leverantör inom militär- och civil säkerhet med kunder i hela världen. De har idag 16 000 anställda och en omsättning på SEK 31 bilj. årligen där 23% går till R&D. Gruppen som söker mjukvaruutvecklare sitter i Järfälla och är idag totalt 25-30 personer delat på tre enheter. Kunden erbjuder dig en chans att få arbeta med häftiga produkter och stor potential för dig att utvecklas. Flexibel arbetstid samt gym finns att tillgå.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.