Mjukvaruingejör till stort internationellt bolag

Mjukvaruingejör till stort internationellt bolag

Är du nyexaminerad högskoleingejör som gillar problemlösning och vill växa inom stort företag som ligger i framkant? Sök denna tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du arbeta i team med programmering och design av system för radarvarnare samt radarstörare till flygplan och landbaserade system. Du ska en god förståelse för hur man bygger ihop olika system, ha ett teknikintresse samt vara en problemlösare.
För att få en så bra start som möjligt kommer du under din första tid få sitta med en senior kollega som introducerar arbetsuppgifter, kollegor samt miljön.
Projekten varierar i både längd och mängd men innehåller vanligtvis arbete inom;
  • C++
  • Linux
  • Microvågsprogrammering
Din profil

Vi ser att du är utbildad Högskoleingenjör inom Datateknik, IT-Teknik eller likvärdigt.

Övriga skallkrav;
  • Svenskt medborgarskap
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och i skrift
  • Programmeringsspråk C++
Meriterande;

-Läst kurser som Algoritmer och Datastruktur
Mer info
Kontaktperson Agnes-Cecilia Bergqvist
Telefon 072-3017691
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stolt global leverantör inom militär- och civil säkerhet med kunder i hela världen. De har idag 16 000 anställda och en omsättning på SEK 31 bilj. årligen där 23% går till R&D. Gruppen som söker ingenjörer inom Avionic systems sitter i Järfälla och är idag totalt 15-20 personer delat på två enheter. Kunden erbjuder dig en chans att få arbeta med häftiga produkter och stor potential för dig att utvecklas. Flexibel arbetstid samt gym finns att tillgå.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.