Sjuksköterska dagtid under sommaren inom äldreomsorgen

Sjuksköterska dagtid under sommaren inom äldreomsorgen

Känner du dig trygg i rollen som sjuksköterska och letar efter ett dagtidsuppdrag under sommaren? Kanske vill du just nu hjälpa till i vård- och omsorgen under rådande omständigheter? Vi söker nu en sjuksköterska till Safirens äldreboende i Järfälla för ett sommarvikariat under juli månad, med möjlighet till efterföljande timanställning.

Information om verksamheten
Safirens äldreboende består av 16 lägenheter och riktar sig främst till personer över 65 år med demenssjukdomar. Miljön är utformad för en så pass hemlik känsla som möjligt. Safiren drivs i egen regi av Frösunda Omsorg och är belägen i Viksjö centrum nordost om Stockholm. Här får du möjlighet att arbeta med en härlig och stabil personalgrupp och vara med och bidra till en värdig vård- och omsorg till våra kunder.

Om tjänsten/arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att ge bästa möjliga vård- och omsorg till våra kunder. Som sjuksköterska har du omvårdnadsansvaret för våra kunder, utför sedvanliga uppgifter som sjuksköterska och arbetsleder övrig omvårdnadspersonal. Du är ensam sjuksköterska på plats och har rond tillsammans med läkare en gång per vecka. Uppdraget sträcker sig under juli månad och du arbetar dagtid, mån-fre. Det finns goda möjligheter till efterföljande timanställning efter uppdragets slut.

Kvalifikationer
  • Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet
  • Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller likvärdig kompetens
  • God IT-vana av system och dokumentation
  • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Övrig information
Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
Anneli Saarinen
010-130 36 98
anneli.saarinen@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.frosunda.se
Sista ansökningsdag 14 juli 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se