Montör

Om jobbet

Din nya tjänst

Till en av våra mer spännande kunder söker vi nu efter en montör. Det är omväxlande och spännande jobb i högteknologisk miljö där du kommer jobba med montering av chip. Arbetet innebär att du behöver vara fingervärdig och nogrann. Vi söker personer till kvällspass 14:00-23:40 måndag-torsdag.

Läs mer om företaget här: https://www.finisar.com/

Din bakgrund

Du har exempelvis en gymnasieutbildning inom teknik och gärna erfarenhet av liknande arbete. Vi vill att du känner dig bekväm i teknisk miljö, du kan "skruva & meka" en del, är inte rädd för utmaningar, gillar elektronik och vill ha ett rörligt jobb. Du kommer främst arbeta med montering av små produkter, roliga maskiner och härliga människor. Du talar svenska och har god engelska.

Din profil

Som person är du glad, positiv och vetgirig. Du kommer till ett synnerligen trevligt företag och som bonus får du en av Storstockholms trevligaste arbetsledare ute hos vår kund.

Din ansökan

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående så sök gärna redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Rebecka Ellis på 08-120 88 775 eller Christer Johansson på 08-120 88 744. Söker tjänsten gör du lättast via vår hemsida eller lämplig länk.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Tillverkning

Ring Rebecka Ellis, 08-120 88 775

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?