EHS Officer

EHS Officer

Finisar vill förstärka sitt team med en environmental, health and safety officer

Arbetsuppgifter

I rollen som EHS Officer kommer du att vara kontaktperson för myndigheter och andra intressenter rörande olika EHS-frågor kopplade till våra tillstånd. I rollen ingår att utveckla det interna miljö, arbetsmiljö och säkerhetsarbetet och delta vid externa och interna revisioner. Finisar arbetar i en internationell miljö vilket bl.a. innebär att det blir kontakter med USA. Du blir vår lokala representant för företagets globala EHS arbete.

Kvalifikationer

Vi tror att du har någon form av Arbetsmiljöingenjörsutbildning eller motsvarande utbildning/kunskap inom miljö & arbetsmiljöområdet. Du har stort intresse för miljö, arbetsmiljö, säkerhet och kan agera som sakkunnig inom EHS relaterade frågor. Du kanske har vana av att utveckla rutinbeskrivningar och arbeta med ett strukturerat miljöledningsarbete. Du kommer att samarbeta med många olika typer av människor och du är en god kommunikatör både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har kunskap i ISO 14001 och kännedom om ECHA, REACH och svenska förordningar, riktlinjer och anvisningar kring EHS. Erfarenhet från halvledarindustrin, läkemedels- eller medicinteknisk eller liknande industrier är meriterande. För att trivas i rollen är du driven, engagerad och noggrann. Vi har en familjär stämning med stark entreprenörsanda.

Finisar

Finisar Sweden är ett företag som utvecklar toppmoderna komponenter för optisk kommunikation. Vi levererar lösningar till världsledande företag inom bredbands- och telekommunikationsindustrin. Produkterna innehåller mycket sofistikerade lasrar och modulatorer som produceras på plats i Järfälla-fabriken.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.