Vi söker rörmokare till ett härligt VVS-team!

Vi söker rörmokare till ett härligt VVS-team!

Det är 11 personer som idag arbetar på Ett VVS. Vi finns i Järfälla och på Vaxholm.

Ett VVS Järfälla arbetar idag mest mot företagskunder som UE där vi arbetar i team 2-4 personer. Vi har även en del privat kunder om än i mindre omfattning. Vi har precis börjat installera värmepumpar och ser över att växa med fastighetsskötsel. Vi är idag fullbokade och har flera stora projekt på ingång. Vi söker därför minst en till VVS-installatör.

Arbetsuppgifter

I rollen som VVS-installatör arbetar du självständigt utifrån olika uppdrag eller fasta serviceavtal. Alla delar av yrket ingår med stor variation. Vi utgår från Järfälla och arbetar främst längs E18 mellan Bromma och Kungsängen. Man får sina uppdrag tillsammans på morgonmöten där vi diskuterar igenom dagen, samt i hantverkarappen. Där man sedan utför enligt arbetsorder.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension, friskvård m.m. bra övriga villkor samt möjlighet till tjänstebil.
  • Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du är certifierad
  • Du har erfarenhet av kundbemötande
  • Lyhörd
  • Du talar och skriver på svenska
  • B-körkort
Du tar ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och trivs när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer.
Mer info
Kontaktperson Roy Jungestål
Email Mejla Roy Jungestål
Område Järfälla
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett VVS Järfälla hette tidigare KRVVS. Under 2021 så stärktes samarbete med vårt systerföretag ute på Vaxholm. I samband med det så bytte vi namn till Ett VVS. Vi finns precis bredvid Kallhälls idrottsplats. Varmt välkommen att kontakta oss för alla dina frågor kring VVS, golvvärme, värmepumpar m.m.