Teknisk teamledare till erfaret .NET team på Modulsystem

Teknisk teamledare till erfaret .NET team på Modulsystem

Envoke Talent söker ledande C# .Net utvecklare till Modulsystem i Järfälla. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Modulsystem.

I denna rekrytering arbetar Modulsystem med Envoke Talent. För frågor gällande tjänsten kontakta Jannie Hagenius på 070 910 29 97 alternativt jannie.hagenius@envoketalent.com.

Dina arbetsuppgifter:

Som teknisk teamledare kommer du ingå i ett team på fyra personer som under intensivare perioder förstärks ytterligare. Du har en ledande roll i teamet med nära kontakt med produktägaren samtidigt som du aktivt delta i utvecklingsarbetet där du kodar själv. Vi ser att du är den person som ansvarar för att utvecklingsarbetet går framåt. Du hjälper teamet genom att leda lösningsdiskussioner, klargör krav tillsammans med produktägaren och undanröjer hinder. Tillsammans med teamet och produktägaren lägger du upp en planering för kommande period. Arbetsuppgifter är varierande och täcker en bredd av teknikområden.

Vi söker dig som:
  • Behärskar systemutveckling på Microsofts .NET plattform samt utveckling för
  • SQL-Server med fokus på design av väl fungerande databaser.
  • Är trygg i din egen roll, kan leda och samla samt att du vill se andra växa och utvecklas.
  • Förstått att att DevOps är vägen framåt kan optimera automatiserade leveranskedjor.
  • Inte räds nya utmaningar och snabbt kan ta in nya teknikområden.
  • Kan överblicka och förstå sambanden i större system.
  • Hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
  • Har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet av ledande roll som fullstackutvecklare med tyngden i back end.
  • Molnbaserade lösningar i framförallt Microsoft Azure.

Vi söker dig som har ett stort driv samt är produktiv. Du är en person som ser vad som behöver göras för att nå målet vilket också innebär att vi söker dig som är självgående och vågar ta egna initiativ. Du har kapacitet att självständigt lösa problem utan eller med hjälp. Eftersom rollen innebär en ledande position så tror vi att du känner dig trygg i att leda teamet och arbetet framåt.
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 070 910 29 97
Område Järfälla
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.modulsystem.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modulsystem har funnits i över 30 år och är runt 50 anställda idag. De verkar inom området betal- och biljettsystem främst för parkering och kollektivtrafik i Sverige. Några av Modulsystems främsta kunder är SJ AB, Swedavia, Q-Park, Nobina, A-Train (Arlanda Express), Trafikförvaltningen SLL (AB Storstockholms Lokaltrafik – SL) för att nämna några. Några av deras viktigaste områden är betallösningar för parkering, kortterminaler med egen transaktionshantering, systemförvaltning och utveckling av biljettsystem.