Transportledare

Transportledare

Edins Kranar AB söker nu en till transportledare till vårt Team. Vår verksamhet är inom mobilkranar, självresande mobilkranar samt kranbilar, trailer, minikranar, hjullastare tillbehör mm.

Tjänsten innefattar:
  • Att besvara inkommande samtal och mail.
  • Skriva offerter.
  • Resursplanering för kranar och kranförare samt lägga in order i vårt egna planeringssystem.
  • Söka och administrera tillstånd.
  • Att hjälpa chaufförer och kranförare med instruktioner.
  • Att fördela uppdrag och kundförfrågningar.
  • Att vara behjälplig i en typ av verksamhet där situationer ofta behöver hanteras här och nu.
  • Godkänna faktureringsunderlag.
  • Platsbesök mm.
Kvalifikationer/kompetenser:

Vi söker dig

som har några års erfarenhet av ett likvärdigt arbete eller projektledning, god datorvana och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och har en gymnasieutbildning.

Du blir en

nyckelperson i den dagliga driften så vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som transportledare hos Edins Kranar har vi många processer igång samtidig därför är stresstålighet och planeringsförmåga A och O. Som person är du kundfokuserad, flexibel och serviceorienterad samtidigt som du ser bra service som en självklarhet, men även att du har lite "skinn på näsan" när det behövs.

Vi söker en

engagerad person som har ett naturlig driv och är med och skapar trivsel bland förare, kunder och kollegor. Stämmer detta in på dig så erbjuder vi dig en rolig och omväxlande tjänst på ett välmående och entreprenörsinriktat företag med god stämning.

Vi erbjuder

friskvårdsbidrag, roliga firmafester, arbetstidsförkortning, gott kamratskap och hälsokontroller mm. Vi är kvalitets och miljö-certifierade ISO 9001, ISO 14001.

Vi ser över urvalet löpande och tjänsten kan tillsättas under annonsperiod.

Skicka din ansökan redan idag och gärna med CV, märk din ansökan med "Transportledare".
Mer info
Telefon 0738685092
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.edinskranar.se
Sista ansökningsdag 4 jan (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Edins tillhandahåller, mobilkranar, kranbilar och minikranar. Företaget grundades av Bo Edin 1972 och har idag drygt 55 anställda. Mobilkranssidan drivs numera av sonen Christer Edin som är verksam i företaget. Vi är förnärvarande 8-9 personer på kontoret. I Veddesta har vi vårt kontor och även verkstad med egen personal som sköter service av våra fordon vilket ska borga för driftsäkra kranar i verksamheten. Våra personal har stor erfarenhet och tillsammans är vi ett av Mälardalens ledande företag inom lyftbranschen.