Transportledare till Edins Kranar AB

Transportledare till Edins Kranar AB

I rollen som Transportledare ingår du i ett team med fyra transportledare. Du är spindeln i nätet och supportrar de övriga i transportledarteamet med att administrera och samordna transporterna. Dvs ta emot och med hjälp beräkna pris per telefon, mejl och web. Du hanterar och planerar kunduppdrag och resurser på ett logiskt sätt i ett planeringssystem. Andra förekommande uppgifter kan vara att ansöka och administrera transport- och uppställningstillstånd.

Du har ett omväxlade jobb i ett relativt högt tempo. Du bör kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress.

Kompetensprofil:

  • Vi söker dig som har flerårig kunskap inom serviceområdet
  • Du ska kunna skriva och tala svenska och engelska obehindrat, övriga språk är meriterande.
  • God vana att använda Officepaketet
  • Har du kunskap om kranbilar, mobilkranar, lyft och tekniskt kunnande är det meriterande.
  • Har du erfarenhet i någon form av transportledning av tex taxi, budbil etc är det meriterande

Personliga egenskaper:

Då du kommer att bli vår frontoffice och ha kontakt och samarbete med många olika människor är ett vänligt bemötande med hög servicenivå A och O. För att kunna koordinera kunduppdrag med förare och fordon ställs det höga krav på struktur, ordning och reda. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Mer info
Email Mejla Edins Kranar AB
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.edinskranar.se
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Edins kranar är ett välmående och entreprenörsinriktat företag med god stämning. Vi strävar efter en familjär och öppen stämning där alla känner alla i organisationen. På Edins värdesätter vi våra medarbetare och prioriterar personalens välbefinnande, vi erbjuder friskvårdsbidrag, trevliga sammankomster samt goda utvecklingsmöjligheter. Taket är högt, beslutsvägarna korta och ingenting är omöjligt. Vi är idag ca 50 engagerade medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan till ett spännande företag.