Kranbilschaufför

Kranbilschaufför

Edins Kranar AB behöver tillskott till sitt team och söker kranförare till en Mercedes-Benz Arocs 66tm.

Vi söker nu dig som har minst C kort, yrkesbevis och krankort på över 18tm. Som person är du är flexibel, lösningsorienterad, punktlig, positiv & engagerad. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att köra kranbil och E kort ser vi som en merit.

Gällande Kranbilen så är det en Mercedes Arocs 66 tm är med en kapacitet som överträffar det mesta. Den är åttahjulsdriven (8×8) med 66 tonmeters kran från Fassi och ett 6 meter långt flak som får lasta ca 8 ton. Kranen kan lyfta 3.400 kg 23 meter upp eller 2.500 kg 18 meter ut. Med en personkorg kan man utföra arbeten på 36 meters höjd!

Stämmer detta in på dig så erbjuder vi dig en rolig och omväxlande tjänst på ett välmående och entreprenörsinriktat företag med god stämning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, roliga firmafester, arbetstidsförkortning, gott kamratskap och hälsokontroller mm.

Vi ser över urvalet löpande och tjänsten kan tillsättas under annonsperiod.
Mer info
Kontaktperson Ingrid Wåhlander
Telefon 010-498 50 92
Email Mejla Ingrid Wåhlander
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.edinskranar.se
Sista ansökningsdag 1 jan (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Stockholms ledande företag inom lyftbranschen och tillhandahåller mobilkranar, kranbilar samt lyfttillbehör. Företaget startartade 1972 och vi är idag ca 55 anställda. Vårt kontor och verkstad ligger i Veddesta med depåer i Vårby och Uppsala. Vi har egen personal som sköter service av våra fordon vilket borgar för driftsäkra kranar i verksamheten.

Edins Kranar AB är både kvalitets- och miljö-certifierade ISO 9001, ISO 14001. Vårt varumärke bygger på god service och vi söker därför en person som förstår att service är A och O för att kunna fortsätta vara det framgångsrika företaget vi är idag.