Sourcing Manager till Förpackningsservice

Sourcing Manager till Förpackningsservice

I rollen som Sourcing Manager kommer du att arbeta i ett kunddrivet Sourcing-team i en dynamisk affärsmässig miljö.
Tjänsten omfattar såväl strategiskt som operativt arbete med kommersiellt ansvar för kategorin trading-produkter som täcker ett brett utbud av inköpssegment inom förpackning. I den här rollen kommer du att utveckla och genomföra inköpsaktiviteter genom dataanalys och nära dialog med sortimentutveckling och sälj. Ditt ansvar innefattar även leverantörens kvalitet, service och kostnadsutveckling. Vidare arbetar du med olika sourcing-områden såsom leverantörbasrationalisering, rutiner och processer samt uppföljning av kortsiktiga och långsiktiga mål. Du rapporterar till Procurement Manager och placeringsort är i Järfälla, Värnamo eller Mariestad.

Vi söker en lagspelare som är kommersiell och resultatorienterad med en hög grad av självmotivation Du har en god förståelse för ekonomiska nyckeltal kopplat till affärer och har tidigare erfarenhet av att hantera RFx-processer. Vidare har du minst 2 års erfarenhet av arbete med strategiskt inköp samt relevant utbildning. Du har ett helhetsperspektiv och analysförmåga. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och kräver flexibilitet. Koncernspråk är engelska vilket du behärskar väl i såväl tal som skrift.

Vill du veta mer redan nu är du välkommen att prata med Larysa Sherstylo, Procurement manager tel. 0734 131 421. Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt och vi tar gärna emot din ansökan omgående. Välkommen att registrera din ansökan senast 17 augusti via https://www.dssmith.com/sv/packaging/om-oss/arbeta-hos-oss
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Ekonomi, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dssmith.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DS Smith är specialist på kundspecifika förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, med tonvikt på design och service nära kunden. Våra förpackningar förbättrar inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Vårt kunderbjudande består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar.