Decathlon söker Avdelningschef för Running/Inlines, Barkaby!

Decathlon söker Avdelningschef för Running/Inlines, Barkaby!

Avdelningschef - Running/Inlines

Decathlon - Barkaby

Om du älskar löpning och inlines & skateboard och prylarna som hör därtill, är en jäkel på att sälja dessa och framförallt är duktig på att leda, inspirera och utveckla andra människor. Då har vi ett mycket intressant erbjudande till dig!

På Decathlon vet vi hur passionerade svenskar är när det kommer till sport och uteliv och man har förstått vikten av att kunna erbjuda rätt produkter i butikerna. Med hjälp av din kunskap, erfarenhet och engagemang kommer vi att fortsätta bygga upp en avdelning som speglar det behov och de krav som kunden har på vårt utbud av rätt löpning och inlines & skateboard prylar och varumärken.

Arbetsuppgifter


Hos Decathlon får du en möjlighet att driva din egen butik i butiken, där du har det fulla ansvaret för din egen avdelning. Det innebär att du kommer att:
 • Vara högst delaktig i fortsatt uppbyggnad av avdelningen och vilket sortiment vi ska erbjuda
 • Rekrytera, utbilda och leda din personal
 • Planera din affärsverksamhet
 • Hantera ditt lager för att garantera att rätt produkt finns till försäljning i butiken i rätt tid
 • Ansvara för att driva en lönsam verksamhet
Vem söker vi?

Förutom att du är en supernörd när det kommer till dessa produkter och ser på dig själv som en säljande ledare är du också:
 • En glad och positiv entreprenör full av energi
 • Du tycker om att fatta beslut varje dag och att arbeta resultatinriktat
 • Du drivs av att göra varje kund nöjd och det är så din verksamhet växer
 • Du är flexibel och inte rädd för förändringar
 • Du är ambitiös och vill växa inom företaget
 • Du behärskar svenska och engelska.
 • Du behöver inte ha ledarerfarenhet men du vet att du skulle passa i en ledande roll
 • Vi ser gärna att du har stort intresse för framförallt löpning!
Decathlon är inte ett vanligt nio-till-fem skrivbordsjobb, så du behöver massor av energi och en vilja att arbeta hands-on, i en kundinriktad miljö. I gengäld får du utbildning och coachning, eget ansvar, möjlighet att arbeta med produkter som du brinner för samt möjlighet att växa i företaget såväl lokalt som internationellt.

Jobbet är på heltid med fast lön med en rörlig del.

Har detta väckt ditt intresse? Är du sugen på att ta dig an en spännande utmaning och arbeta med den fortsatta etableringen av världens största sportkedja i Sverige? Välkommen till Decathlon, där dagens avdelningschefer är morgondagens butikschefer och bortom.

Kontakt: Infinity HR ansvarar för denna rekrytering, har du frågor och funderingar om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till Stina Koskijev tel 070-517 75 53 eller mail stina@infinityhr.se

Sökord: Department Maneger, Avdelningschef, Butikschef, Store Manager, B2B, sales, försäljning, Löpning, Inlines, Skateboard
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DECHATLON är en internationell sportkedja som tillhör the Decathlon Group, ett privat företag med huvudsäte i Lille i norra Frankrike. Den första Decathlonbutiken öppnade år 1976 i Lille. Idag är Decathlon den ledande sportleverantören i Europa och tillhör dessutom en av de största sportföretagen i världen med över 1.300 butiker i 28 länder utspridda på 5 kontinenter.

Vårt mål i Sverige är sprida sportglädje samt göra sport tillgängligt för alla med hjälp av låga priser och egna märken med hög kvalitet. Vi öppnade vår första butik i Sverige år 2011 och idag finns vi på fyra ställen (i Kungens Kurva, Barkarby, Uppsala och på decathlon.se).

Vi tror på den sportiga individen, någon som vill ta ansvar och utvecklas. Av denna anledning letar vi nu efter någon som vill göra karriär på Decathlon och genom hårt arbete och helhjärtat engagemang bidra till nya segrar för företaget. www.decathlon.se