Drift/fastighetstekniker till kunduppdrag i Järfälla

Drift/fastighetstekniker till kunduppdrag i Järfälla

Är du en drift/fastighetstekniker som gillar omväxlande arbetsuppgifter och vill ha en nära kundkontakt? Då är detta rätt arbete för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Coor Service Management AB är en av de etablerade leverantörerna av drift och förvaltningstjänster i Järfälla. Vi arbetar med industriföretag och har flera kunder i regionen.

Vi söker nu en Drift/fastighetstekniker med placering hos en industrikund i Järfälla

Som Drift/fastighetstekniker har du ett helhetsansvar för verksamheten, bland annat:
  • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
  • Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
  • Hantering av datoriserade styrsystem
  • Arbetsleda hantverkare på plats vid mindre reparationer
  • Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system
  • Framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
  • Utföra och ansvara för olika kundprojekt
  • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har drift/fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden: el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr och regler.

Sista ansökningsdag är 2019-04-13, men intervjuer genom förs löpande så vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Mikael Ask, gruppchef tfn 010-5595487, mikael.ask@coor.com
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 13 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.