Butikssäljare till Centro i Järfälla!

Butikssäljare till Centro i Järfälla!

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vill du bidra till att leverera kakelbranschens bästa kundupplevelse? Har du dessutom ett genuint intresse av försäljning samt en god känsla för form och design? Då kan vi vara arbetsplatsen för dig!

Som butiksäljare för vårt showroom i Järfälla ansvarar du och teamet för att kunderna får den rådgivning de söker så att de kan förverkliga sina badrumsdrömmar. Ni har också uppdraget att få kunderna att se möjligheterna med det fantastiska keramiska materialet i andra utrymmen såsom kök, hall och utomhus.

I rollen som butikspersonal kommer du att:
  • Arbeta med försäljning och kundupplevelse
  • Att skapa ett aktuellt och levande showroom för kakel, klinker och badrumsinredning
  • Se till att butiken hålls i ett gott skick
  • Att aktivt bidra vid framtagande och genomförande av säljaktiviteter/butikskampanjer
  • Uppföljning av försäljning samt administration
  • Reklamationshantering
  • Hantera kassa
Tjänsten passar dig som drivs av att ge dina kunder förstklassig service då du är företagets ansikte utåt när en kund kommer in i butiken. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, 5000 kr i friskvårdsbidrag, personalpriser på våra produkter och även lunchförmåner med rikskortet.

Personprofil

Vi söker dig som vill jobba med både service och försäljning. Vi ser gärna att du som söker är social, engagerad och proaktiv. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig, samt tycker om att ta i och hjälpa till där det behövs.

För att lyckas i rollen som butikssäljare krävs vidare:
  • Erfarenhet av arbete i butik eller annat serviceyrke
  • flytande svenska i tal och skrift
  • slutförd gymnasieutbildning
Meriterande med erfarenhet från bolag inom kakel branschen och design eller inom byggrelaterade branscher.

Övrigt

Start: Augusti
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 10.00-18.00, helgarbete förekommer.
Plats: Järfälla

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen på filippa.nielsen@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: butikssäljare, butikspersonal, försäljning, säljare, kundservice, service, kakel, bygg,
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 8 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centro är landets äldsta fackmannakedja för kakel och klinker. Centro grundades 1968, då med namnet Centrumkakel. Under åren har flera olika företag inom branschen fusionerats och idag är Centro ett ledande företag i sin bransch med ca 75 anställda och en omsättning om ca 275 mnkr.