Centro söker en ny Key Account Manager

Centro söker en ny Key Account Manager

Vill du bidra till att leverera kakelbranschens bästa kundupplevelse? Har du dessutom ett genuint intresse av försäljning, kundutveckling och ledarskap? Då kan vi vara arbetsplatsen för dig!

Beskrivning av rollen:

Inom Centros affärsområde ”Projekt” bearbetar vi föreskrivande led; arkitekter, inredare och beställare. Projekten varierar och det kan vara allt från kommersiella ytor inom hotell, restauranger, kontorsbyggnader, gallerior etc. till fasader och bostadsproduktion.

Uppdraget för en ”KAM Projekt” är att fullt ut ansvara för projektavdelningens utveckling och framgång, detta innebär också ett personalansvar för två dedikerade projektsäljare. Rollen innebär också att arbeta såväl strategiskt som operativt med en förmåga att växla mellan att vara ”hands on” till att sätta upp långsiktiga mål och utforma strategier.

Som KAM Projekt rapporterar du direkt till Centros försäljningschef och du utgår från vårt huvudkontor i Järfälla.

Rollen innebär:
  • Utveckla affärsområdet Projekt
  • Uppsökande och proaktiv försäljning
  • Leda projektsäljare i vardagen
  • Anordna event/träffar med befintliga och potentiella kunder
  • Deltagande vid mässor och event
  • Följa upp mål och försäljning
  • Hög närvaro ”ute” hos såväl befintliga som nya kunder
Önskad arbetslivserfarenhet/yrkeskompetens:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av från branschen och har kunskap inom keramiska ytskikt (kakel och klinker), samt erfarenhet från bearbetning av föreskrivande led, t.ex. arkitekter. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av ledarskap, gärna från en chefsroll eller projektledarroll, alternativt liknande. Viktigast är att du trivs i ledarrollen och att du är intresserad av att utveckla dig själv och inspirera andra till utveckling och framgång.

Önskade personliga egenskaper:

Då tjänsten även innebär att stötta och driva försäljning i kundmöten, är det helt avgörande att du är förtroendeingivande, lösningsorienterad och genuint relationsskapande. Du älskar att ta ledarskapet i arbetsuppgifter och är en mästare på att knyta ihop säcken. Du har en stark inre motor, vill se tydliga resultat i ditt arbete och samtidigt uthållig i att bygga funktionen.

För att lyckas i rollen behöver du vara tydlig i din kommunikation, lyhörd och skicklig på att leda samarbeten och projekt.

Utbildningskrav:

Fullgjord gymnasieutbildning

Vi erbjuder:

Du blir en del av ett bolag i en spännande fas där du som Key Account Manager inom affärsområdet: Projekt, kommer ha stora möjligheter att påverka vår utveckling. Vi har kollektivavtal och utöver det har vi andra förmåner såsom:

Goda utbildningsmöjligheter

5 000 kr i friskvårdsbidrag

Personalpriser på våra produkter

Lunchförmån (Rikskortet)

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor på tel: 076- 000 18 67 eller via mail: viktor.hernborg@salesonly.se . Observera att vi kan endast ta emot era ansökningar via annonsen, ej våra mailadresser.

Centro är en ledande återförsäljare av kakel, undermaterial och verktyg. Sedan 2007 ingår bolaget i Beijerinvest som ägs av finansmannen Anders Wall med familj. Idag är Centro en rikstäckande aktör med 11 butiker samt centrallager i Bro. Huvudkontoret ligger i Järfälla. Under 2019 omsatte Centro ~265mnkr och ökade under året såväl omsättningen som lönsamheten sett till jämförbara enheter.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (52 dagar kvar)