Teknikchef till Stockholm

Om jobbet

Teknikchef

Stockholm

Vi söker nu en teknikchef till vår teknikavdelning i Järfälla.

Centro har under lång tid utvecklats till att bli en av de ledande aktörerna i branschen och är idag ett väletablerat varumärke med gott renommé. Vår storlek gör att vi har kapacitet att ta hand om krävande och stora projekt vilket gör din arbetsdag utvecklande, varierande och spännande hos oss.

Vi vill erbjuda dig möjligheten att växa med dina uppgifter samtidigt som vi ger dig ett stort ansvar i en mycket viktig nyckelroll hos oss. Din vardag varierar mellan direktkontakt med kunder, leverantörer, branschorganisationer och andra forum som t ex mässor och du agerar både rådgivare och arbetar med att utveckla och utbilda vår interna organisation. Du kommer att ingå i en avdelning med ansvarar över våra tekniker.

Arbetsuppgifter
  • Utveckla organisationen för att säkerställa en hög teknisk kompetens på avdelningen och inom vårt butiksnät
  • Stötta säljorganisationen som rådgivare inom våra projektaffärer
  • Delaktig i utveckling av sortiment inom byggkemi/tätskikt
  • Ansvarig för vår reklamationshantering med tillhörande utredningar och dokumentation
  • Ytterst ansvara för arbetet med produktdatabaser inom byggkemi/tätskikt (t ex Svanen & BVD) som våra kunder och marknad kräver för framtida affärer
  • Huvudkontakt mot leverantörer avseende tekniska frågor
  • Aktiv deltagare i branschföreningar samt vidareförmedla denna kunskap internt
Rollen innebär ett nära samarbete med dina kollegor inom t ex inköp och försäljning. Du rapporterar till VD. Du förväntas besöka våra kunder på fältet vilket innebär resor i huvudsak i Sverige. Vi erbjuder givetvis tjänstebil!

Din profil

Dina tekniska kunskaper bygger på lång erfarenhet inom bygg där du har arbetat med frågor som rör fukt. Du kan byggmaterial och hur man konstruerar för att få en fukt och problemfri konstruktion. Det är starkt meriterande om du har kunskaper inom byggkemi och redan har de utbildningar som finns inom t ex tätskikt. Som person är du engagerande, sympatisk, inger förtroende och har en pedagogisk och ödmjuk framtoning. Samtidigt har du skinn på näsan och vet att det ibland krävs en tydlig och rak kommunikation.

Välkommen att bli en del av vår familj!

Vi på Centro arbetar för att alla skall trivas och har genom åren lyckats att skapa en trevlig arbetsmiljö för våra anställda och nu har vi tagit steget längre och omfamnat våra kunder att bli en del av vår familj läs gärna mer om detta på www.centrofamiljen.se.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Mattias Lyckberg, 0733-336080 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande!

Grundat 1968 är CENTRO landets äldsta fackmannakedja för kakel och klinker, baserat i Stockholm med sju anläggningar samt filialer, Centro Proffsbutiker, i Malmö, Göteborg, Uppsala, Norrtälje, Norrköping och Örnsköldsvik. Idag är CENTRO ett av de ledande företagen i sin bransch med ca 80 anställda och en omsättning om ca 300 mkr. Sedan maj 2007 tillhör bolaget koncernen Beijerinvest.

Sökord: chef, ledning, teknik, gyggkemi, bygg, byggmaterial, konstruktion, utveckling, utbildning, rådgivning
Jobbfakta
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 dec

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.