Ekonomiassistent & löneadministratör

Ekonomiassistent & löneadministratör

Till Inission Stockholm AB söker vi en noggrann och ansvarsfull Ekonomiassistent & löneadministratör.

Företaget ligger i Järfälla och har 45 anställda.

Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik.

Arbetsuppgifter

Vi söker en Ekonomiassistent & löneadministratör på heltid. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. I dina ansvarsområden ingår bland annat löner, kund och leverantörsreskontra samt administrativa arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Löneadministration, löneberäkning, administration av anställningsavtal och arbetsgivarintyg.
  • Kund och leverantörsreskontra inklusive registrering av fakturor, betalningar, factoring, moms och avstämningar, vilket är största delen av jobbet.
  • Löneadministration, löneberäkning, arbetsgivarintyg.
  • Statistik och myndighetsrapportering
  • Diverse administrativa uppgifter såsom att svara i växeltelefonen och hantera post
I rollen kommer du även att delta i interna projekt och utveckling av processer och rutiner.

Kvalifikationer

För att kunna axla rollen tror vi att du har relevant utbildning. Du har minst ett par års erfarenhet av löneadministration och arbete på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Monitor och lönesystemet Kontek.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet och du är har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är strukturerad och pålitlig person som gillar ordning och reda. Du är lyhörd, prestigelös, hjälpsam och flexibel. Du har vidare god samarbetsförmåga likväl som god kommunikationsförmåga. Du trivs med att administrera och registrera stora mängder data.

Intressant?

Då vill vi ha din ansökan omgående! I denna rekrytering samarbetar vi med Captica och önskar att all kommunikation går via dem. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 3 månader som därefter går över i en anställning hos Inission. Har du frågor angående uppdraget är du välkommen att ringa på telefon 08-411 24 70
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.