Kundservice / Säljassistent / Administratör / Innesälj

Kundservice / Säljassistent / Administratör / Innesälj

Har du erfarenhet av service och administration och vill arbeta i ett spännande företag med möjlighet att utvecklas? Som säljassistent erbjuds du en roll med varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med många kontaktytor i ett globalt företag.

Om företagetFöretaget levererar skräddarsydda och standardiserade förpackningar i wellpapp till kunder i hela Europa. Då de arbetar med långsiktiga kundrelationer är god service av stor betydelse i kundbemötandet.

Företaget har verksamhet i 30 länder och är idag 30 000 anställda.
Du arbetar i Järfälla norr om Stockholm på avdelningen som levererar skräddarsydd förpackningsdesign. På kontoret i Järfälla arbetar idag 35 personer och du kommer ingå i ett team med två innesäljare. Ni arbetar tätt med fältsäljare och designers.

ArbetsuppgifterSom säljassistent har du en central roll i teamet med nära kontakt med kunder och övriga interna funktioner. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av; orderregistrering, reklamationshantering och kundservice. Utöver det driver du interna projekt. Du har mycket telefon- och mailkontakt både internt och med kunder. Arbetstiderna är mellan 07:45 och 16:30.

Om uppdraget: Tjänsten är ett vikariat på cirka 5 månader och för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet gärna inom roller som innehåller service, försäljning, support eller teknisk support.
  • Du har god datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta i affärssystem
För att trivas i rollen är du nyfiken och tycker om att ta ansvar för ditt eget arbete. Du är en lagspelare som tycker om både administrativa uppgifter och kundkontakt. Då kundrelationerna är långsiktiga är det viktigt att du är serviceinriktad och tålmodig. Du är en person som trivs med ett varierande arbete och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Järfälla
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, säljare, innesälj, telefon, support, service, assistent, administratör, administration, kundservice, koordinator, order, jeeves
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.