Projektledare / byggprojektledare till ASSA ABLOY Entrance Systems

Projektledare / byggprojektledare till ASSA ABLOY Entrance Systems

Har du erfarenhet av projektledning och dessutom har ett stort tekniskt intresse? Vill du arbeta på ett spännande och framgångsrikt bolag med ett starkt varumärke med stora utvecklingsmöjligheter?

Om företagetASSA ABLOY är världsledande inom dörröppningslösningar och marknadsledande i stora delar av Europa, Nordamerika, Sydamerika, Kina och Oceanien. ASSA ABLOY bildades 1994 genom sammanslagning av ASSA i Sverige och Abloy i Finland. Sedan dess har ASSA ABLOY vuxit från ett regionalt företag till en internationell koncern med 47 500 anställda och en årlig omsättning på 76 miljarder kronor. ASSA ABLOY har ett komplett utbud av dörröppningsprodukter, lösningar och tjänster för institutionella, kommersiella och konsumentmarknader.
I det närmsta teamet arbetar idag nio personer där du blir en av två projektledare. Detta innebär att hjälp finns nära och möjligheter att kunna täcka upp varandras arbete om det skulle behövas. Assa Abloy Entrance Systems sitter i Järfälla i fina lokaler med närhet till kollektivtrafik.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, göra resurs- och kostnadsberäkningar samt sätta upp en tydlig tidsplan framåt för installationsprojekten. I rollen ingår även att ha tät kontakt med kunder, underentreprenörer och andra intressenter. Detta innebär att du har ett operativt ansvar för de resurser som är delaktiga i projekten och samt för att säkerställa att projekten genomförs i enighet med gällande lagar och förordningar samt företagets kvalitets- och miljösystem. Längden och omfattningen på projekten varierar där vissa projekt tar en månad och andra kan ett upp till ett år. Vidare sköter du administrationen som tillkommer, samt följer upp dina projekt och säkerställa att kvaliteten på produkterna lever upp till det som överenskommits.

Resor i tjänst är en del av uppdraget där du aktivt besöker de olika projektplatserna för att lyckas i tjänsten.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning är ett krav, vidareutbildning inom teknik ses som meriterande
  • Du har något / några års erfarenhet av projektledning
  • Du har B-körkort och uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
  • Datorvana och väl insatt i MS Officepaketet, främst Word/Excel
  • Bakgrund inom bygg-/fasad-branschen ses som starkt meriterande
För att lyckas i rollen har du relevant arbetslivserfarenhet och är en person som gillar att leda och driva projekt med flera parter. Du är kommunikativt skicklig och kan hålla en tydlig struktur i planering och informationsflöden. Vidare skapar du ett naturligt förtroende hos kunden då du är van att ha mycket sociala kontakter och förstår vikten av att vara affärsmässig. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Järfälla, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Arbetsledare, montageledare, ledare, installationsledare, projektledare, Revolving Doors, projektledning, projekt, konsult, bygg, byggbranschen, heltid, Assa Abloy, Assa Abloy Entrance Systems, Järfälla, Stockholm
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.