Konstruktör / Mekanik / Lyftutrustning / Pneumatik

Konstruktör / Mekanik / Lyftutrustning / Pneumatik

Är du en erfaren konstruktör och vill arbeta i en kreativ roll på ett ledande företag inom lyftutrustning? Du erbjuds en tjänst i ett teknikkunnigt företag och en arbetsroll med stor variation och tät kundkontakt.

Om företagetFöretaget är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till industri, handel och pharma. De säljer även till återförsäljare samt till flygplatser, internationellt. Lyftutrustningen ersätter manuella lyft och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av pneumatiska lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov. Du arbetar tätt med dina kollegor då försäljning, utveckling och produktion sitter under samma tak. De har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm. Här arbetar ett 30-tal anställda, företagskulturen är familjär och präglas av en stark gemenskap och prestigelöshet.

ArbetsuppgifterSom konstruktör ingår du i en grupp om fyra personer och du samarbetar tätt med avdelningarna försäljning och tillverkning, från kundorder till färdig produkt. Du skapar ritningar till lyfthjälpmedel anpassade efter kundföretagets specifika behov. Vissa hjälpmedel är standardiserade men de flesta anpassas unikt efter specifik order från kund. Du arbetar såväl med nya ritningar som utveckling, effektivisering och förbättring av befintliga produkter. Rollen som konstruktör ställer krav på det tekniska hantverket och förståelse för ritningsmomentet, men också höga krav på tät kundkontakt med regelbunden uppdatering mot kund. Resor till kunder i Sverige och inom Europa kan förekomma.

Formella krav
  • Maskiningenjör/maskinteknisk utbildning
  • Erfarenhet från yrkeslivet i liknande roll
  • Mycket goda kunskaper i Solid Works alt motsvarande 3D-program
  • Mycket goda kunskaper i AutoCAD
  • Kunskaper inom styr- och reglerteknik
  • Goda kunskaper inom mekanik, meriterande med kunskap inom elektronik
  • Goda kunskaper inom beräkningar/hållfastlära
  • Meriterande med kunskap inom pneumatik samt erfarenhet av teknisk riskbedömning
  • Du talar och skriver obehindrat, även på engelska
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och mekanik. Du brinner för att utveckla med en god känsla för tekniken och förmåga att se helheten. Då du har löpande kontakt med kunder och samverkar tätt i processer internt, är det viktigt att du är affärsmässig och serviceinriktad. Rollen innebär mycket samarbete såväl internt som externt och du bör därav ha god vana av att kommunicera med både medarbetare och kunder. Arbetet kräver att du är handlingskraftig och lösningsorienterad för att driva arbetet framåt. Du arbetar smart och strukturerat, du räds inte att arbeta under hög press i ett högt tempo.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Järfälla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, konstruktion, ritningar, mekanik, Solid Works, 3D-program, AutoCAD, beräkningar, hållfastlära, teknisk riskbedömning, pneumatik, styr- och reglerelektronik, teknik, kund, Stockholm
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.